Origamikalandok várnak az A Tale of Paperben

  • Írta: gorien
  • 2020. július 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Az A Tale of Paperben egy papírfiúcska, Line kalandjait követjük, aki a platformerakadályokat és az ellenfeleit nem power-upokkal, hanem a papírhajtogatás művészetével győzi le.

Line-nak, a papírfiúcskának nincs más vágya, mint beteljesíteni alkotója álmát, ezért kalandra indul egy hozzá képest óriási világban. Az Open House Games egy kreatív játékot ígér nekünk az A Tale of Paper képében, amit ráadásul egy érzelmes történettel is megtámogattak – a Sony spanyol ágánál a PlayStation Talents Awardot is megnyerte a csapat, úgyhogy feltehetően tartják a szavukat.

Az A Tale of Paperben platformozás és fejtörők keverednek, ugyanakkor sétálós, nyugisabb szekvenciák is helyet kapnak benne. A fejlesztők fontosnak tartják azt is kiemelni, hogy nem 2D-s alkotásról van szó, minden irányban elindulhatunk.

A főszereplő az origami képességével veszi majd fel a harcot a játék világának ellenfeleivel, a roombákkal. Line képes áthajtogatni magát, alakot váltani, hogy mindig olyan formában legyen, amit az előtte álló akadály megkíván. Minden alaknak megvannak a maga erősségei és gyengeségei: békaként például magasra tudunk ugrani, de futni nem vagyunk képesek.

Az A Tale of Paper még 2020-ban megjelenik, kizárólag PlayStation 4-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...