Novemberben jön nyugatra a Yakuza: Like a Dragon

  • Írta: gorien
  • 2020. július 22.
  • Megjelenés
Link másolása
Hiába kapható már Japánban a Yakuza: Like a Dragon, hozzánk (sok más játékhoz hasonlóan) késéssel érkezik meg csak. Mint kiderült, attól nem kell tartanunk, hogy jövőre marad, ugyanis már novemberben meg fog jelenni.

A Yakuza: Like a Dragon január óta elérhető Ázsiában, a nyugati megjelenés viszont várat még magára – most már viszont tudjuk, hogy meddig. A Sega az IGN-en keresztül jelentette be, hogy a játék novemberre várható a jelenlegi konzolgeneráción és PC-n.

Emellett azt is tudjuk, hogy az Xbox Series X debütálásakor már az új Yakuza is elérhető lesz az új konzolra, a PlayStation 5-ös változat dátuma azonban még bizonytalan - csak az a fix, hogy erre a konzolra is megjelenik az anyag. További jó hír, hogy a Yakuza: Like a Dragon az újgenerációs konzolokon is megtartja a 60 eurós árat, nem úgy, mint néhány másik next-gen játék.

A bejelentés mellé egy trailer is érkezett, valamint a hír, hogy a játék nyugati változata teljes angol szinkront fog tartalmazni, a hangok között pedig ott van a Star Trek egykori Suluja, George Takei is, méghozzá a főgonosz szerepében.

A Yakuza: Like a Dragon már azzal is kitűnik a sorozatból, hogy számos hagyománnyal szakít. Másik főszereplőt kapunk, a helyszín Tokió helyett Yokohama, és még a harcrendszert is körökre osztottá alakították.

1.
1.
Ganzer
Kiváncsi ledzek, remélem jó lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...