Launch traileren a Carrion

  • Írta: gorien
  • 2020. július 22.
  • Videó
Link másolása
Küszöbön a megjelenés, úgyhogy a Devolver Digital és a Phobia Game Studio egy animációs kisfilmként működő launch trailerrel emlékeztetett mindenkit: holnaptól mi válhatunk a horrorfilmek kegyetlen szörnyévé.

A Carriont úgy reklámozzák, mint fordított horrorjáték: ebben mi a mindent felzabáló hússzörnyet irányítjuk, nem az embereket. A feladatunk, hogy a minket foglyul ejtő laborkomplexumban alapos rumlit csináljunk, és persze az ott dolgozókat se kíméljük. Ehhez brutális és elmés eszközöket is választhatunk: vagy szimplán összemorzsoljuk őket, vagy elmeirányítással készítünk elő egy sokkal nagyobb csapást.

A Carrion holnap jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre, úgyhogy a Devolver Digital még egy utolsó előzetessel hangolja a nagyérdeműt. Ez azonban nem gameplayt mutat, hiszen egy animációs kisfilm, amit a francia CRCR/Wizz dobott össze, és szó se róla, piszok hangulatos.

3.
3.
Őrnagy
#2: Szerezz magadnak egy kellemes meglepetést : mondj fel!
;)
2.
2.
Hajnal kettőkor jelenik meg, már kint is van az ikon. De szerintem csak holnap délután lesem meg, mert arra kényszerít a rendszer, hogy aludnom és dolgoznom kelljen játék helyett. Amit eddig láttam gameplay-t, látok fantáziát benne és a zenéje is tetszett így külön örülök, hogy gamepass-ben van.
1.
1.
Ganzer
Akkor holnap este már veretem, várós.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...