Így fest akció közben a Star Wars: Squadrons

Az EA Game Changers programjában résztvevő influencerek már kipróbálhatták a Star Wars: Squadronst, az élményeiket pedig végre megoszthatták a nagyérdeművel is. Lássuk, milyen lesz a vadászpilóták élete!

Néhány szerencsés videókészítő már szárnyra kaphatott a Star Wars: Squadrons korai verziójával, a jó hír pedig az, hogy a próbakör eseményeit szabadon fel is vehették, illetve a véleményüket is elmondhatták az októberben érkező játékról. A kétféle többjátékos mód mellett a sztorikampány első fejezetét is végigjátszhatták, az alkotás ezen szekciója azonban egyelőre lakat alatt maradt.

Úgy tűnik, hogy a konszenzus a legtöbb videós szerint az, hogy a Squadrons egy meglepően komplex, komoly nehézségi görbét tartogató játék; nem egy hardcore szimulátor, de még az ilyesféle játékokhoz szokottak is örömüket lelhetik benne. Habár a pályák és űrhajók és online játékmódok mennyiségét néhányan kevesellték, abban mindnyájan megegyeztek, hogy a gépeink személyre szabása nagyszerűnek tűnik, annak ellenére is, hogy egyelőre ennek csak egy kis szeletét tapasztalhatták meg.

A Star Wars: Squadrons október 2-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

4 komment - szólj hozzá!