Beszédes a Halo Infinite dobozképe

A 343 Industries közzétette a Halo Infinite dobozára kerülő hivatalos artworköt, az élesszemű rajongók pedig már most számos olyan részletet észrevettek, amelyek új, egyedi játékelemekre utalhatnak.
  • Írta: szlav

Kommentek

#12
#7: Lehet. A cégem úgyis paranoiás a vírus miatt, ha vissza lehet menni, és ebben mennék, lehet eltekintenének a maszktól. :D
#11
#5: Az ötödik rész valahogy nem érződik a 4. rész folytatásának.Eleve a játék felében Locke-al kergeted Master Chief-et.A sztori szerintem szar lett,pedig a 4. tetszett.
#10
#8: Kb ugyan ez, csak annyi különbséggel, hogy meg tudtam látni, hogy mit lehet benne kedvelni. Igazából jó lövöldözős játéknak tartom, de nem vittem végig egyik részét sem. Ha anno multiplatform megjelenés lett volna, akkor talán mindenki jobban ismerné a játékot, de igazából így is megállt a lábán, hogy "mindenki utálta mindig is".
#8
Én ezt a sorozatot az ellenfelek kinézete miatt egyáltalán nem tudtam komolyan venni és minimálisan kedvelni sem. Ilyen kis vicces, gagyi figurák. A fő karakter nem néz ki rosszul, de semi különlegesen sincs benne számomra. X360 érában próbáltam ki és adtam neki esélyt, de nem váltott ki bennem semmit.
#7
#6: Figyelj, ha ebben a cuccban mennél dolgozni, mindenki téged nézne. Ezt jelenti az elképesztően vagány :D
#6
Nem haterkedem, de én nem látom ebben az “elképesztően vágányt”. Fanmade cuccok szebbek szoktak lenni. Bár tény hogy nem a borító a lényeg.
#5
#2: Én még csak a négyig jutottam. Mit értesz az elrugaszkodott alatt?
#4
#2: Szerintem elég durva lesz amennyi pénzt öltek bele. Olvastam anno hogy a hang effektekbe is milyen technikát fektettek. A tippem az hogy a Destiny-hez lesz hasonló mmo, pve, pvp lövölde.
Személy szerint engem egy Fable bejelentéssel tudnának megvenni kövi genre! :)
#3
#1: Engem érdekel.
#2
Engem érdekel, nagy reményeket fűzök ehhez a részhez. Remélem tényleg visszatér a széria a gyökereihez, mert nekem a Halo 5 már túlságosan elrugaszkodott volt.
#1
Beszédes hogy a kutyát sem érdekli