Egyelőre nem emel árat a Ubisoft

Az Xbox 360 és a PlayStation 3 generációja óta bevett szokás, hogy az AAA-kategóriás játékok 60 dolláros címkével kerülnek piacra. Néhányan már az áremelés felé kacsingatnak, de a Ubisoft egyelőre köti az ebet a karóhoz.
  • Írta: szlav

Kommentek

#8
Én mindig a játék DLC-ket is tartalmazó (azaz teljes) verzióját nézem, az pl. a Walhalla esetében már most 100 € (Far Cry detto).
#7
Persze, hogy nem emelnek árat, PS Store-on is 25K-ra árazták a Valhalla alap változatát. Aztán büszkén hirdetik, hogy maradnak a PS4-es és XOne-os árak. Jó fejek. XD
#5
Törölt felhasználó
#4: Az már nagyon durva.15k felett nagyon jónak kell lenni a játéknak, hogy egyáltalán gondolkozzam róla.Mondjuk egy Witcher 4-et adhatják tőlem 40-ért is, de egy Walhallát max 10-12. Ennyit érnek.Nagyon elszálltak az árakkal sajnos.Szivesen játszanák a Three Kingdoms-al, de bármennyire is szeretem, nem ér annyit.Ha szerencsém lesz a Troyt ingyen megkapom.... ,ha beenged az epic 24 óra alatt.Még akciósan is szép ára van a Fallen ordernak.Pedig 10/4 játék számomra.Szörnyű ... .A read dead 2 mellett a másik túl árazott játék.Vagy mondhatom a Phoenix Pointot is.Nevetséges áron kínálják.Bár benne van Xbox game passban :D.Vissza kéne fogniuk magukat, mert az ár mostanában egyáltalán nem tükrözi a minőséget.
#4
Láttam, hogy xboxon store-ban már 26000ft egy játek. Ez most az euró drágulása miatt emelkedett meg ennyire?
#3
#2: +
#1
Na mert biztos jó ötlet lenne nekik a durván középszerű játékaiknak az árát megemelni :D