Több, mint 500 ezer eladott Gothic 3

  • Írta: fojesz
  • 2007. március 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A JoWood Productions bejelentette, hogy a tavaly ősszel megjelent Gothic 3 már több, mint 500 ezer példányban kelt el szerte a világon.
A JoWood Productions bejelentette, hogy a tavaly ősszel megjelent Gothic 3 már több, mint 500 ezer példányban kelt el szerte a világon.



Olvasói szavazásunkon az év második legjobb szerepjátéka ilyen módon egyúttal a legsikeresebb német RPG-vé is vált. Maga a játék remekül sikerült, minden fanatikusnak érdemes kipróbálnia, annak ellenére, hogy a Gothic 3 alá atomerőművet kell helyezni úgy, hogy még akkor is tele lesz mindenféle hibával, buggal.
5.
5.
CULO
Én végigtoltam a G-at! Nekem nagyon bejött! Annyira nem kötne le mint pl a WoW, de nem is akarom összehasonlítani a kettőt! Sztem jót alkottak.
4.
4.
Utys
Van az most is legionarr, és messze jobbak mint a CRPG-k. Személy szerint PC-n a Fallout-ra tenném a voksom. Mestermű.
3.
3.
Carbon
Nemtudom mit kúrtak el benne. Szerintem egéssz jól sikerült, csak azért kíváncsi vagyok h szerintetek mi tartozik a csúcs RPG-k közé.
2.
2.
Dyer
Az előttem szólóval egyetértek, csak szerintem még a top 20-ban sincs benne... Nagyon vártam a harmadik részt, de ekkorát rég csalódtam játékban. Sajnos elkúrták. Nem kicsit, nagyon :(
1.
1.
Carbon
A külömbség a kettő között az h míg a Gothic egyszerre tölti be az egéssz világot, és ezért viszonylag jobb gép kell hozzá, addig az Oblivion világa apró részekből áll amiket akkor tölt be amikor az épp kell.

Nekem a Gothic sajátos stílusa nagyon bejön, nem mondom h jobb az Oblivionnál. De amit a G3-nál figyelembe kell venni az az h a Piranha Bytes nagyon kevés tagból áll, de ennek ellenére képesek voltak elkészíteni a világ második legjobb RPG-ét egy olyan ellenfél mellett mint a Bethesda. Ez azért nem kis teljesítmény.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...