Elkapkodták Japánban a Ghost of Tsushimát

  • Írta: szlav
  • 2020. július 23.
  • Biznisz
Link másolása
A vártnál jóval erősebben teljesített Japánban a Ghost of Tsushima. A nyugati fejlesztésű szamurájos játék akkora siker lett a szigetországban, hogy a fizikai kópiákat teljesen felvásárolták.

A briteknél már bizonyított, és úgy tűnik, nem csak nyugaton lett elsöprően népszerű a PlayStation 4 utolsó nagy exkluzívja. Most már kijelenthetjük, hogy az amerikai Sucker Punch Productions nem nyúlt mellé a Ghost of Tsushima hangulatával: a japán körítésű open world akciójátékuk olyan népszerű lett a szamurájok hazájában, hogy mára teljes lett a készlethiány az országban.

A Sony marketingesei sem látták előre, hogy ekkora sikert arat majd a játék Japánban, így amíg nem oldódik meg a készlethiány, arra ösztönzik a játékosokat, hogy dobozos változat helyett válasszák a digitális verziót, hiszen a PlayStation Store nem küszködik ilyen váratlan, de mindenképpen kellemes problémákkal.

12.
12.
kamgecam
#10: Abszolút! Nem csak a hibái alapján kell egy játékot pontozni hanem az alapján hogy mennyire von be és mennyire élvezetes. Nagyobbat nyom a latban. Utoljára a Zelda BotW volt az az op játék amit ennyire élveztem és ahol minden másodpercét élveztem a felfedezésnek annyira változatos és élő a világ. TLoU2 jobb a grafikája de közel sem olyan változatos a látvány mint a GoT.
Abszolút többet érdemelne mint az az összesített 83% metán. De fck it! Ki nem szarja le a pontokat ha egy játék élvezetes?:)
8.
8.
Ooorky
Biztos csak 500db-ot szállítottak, hogy cikkezhessenek róla.
7.
7.
FekaFOB
Még egy játékba se toltam annyit PS4-en mint ebbe. Asszem ez a tény is önmagáért beszél. Utoljára talán csak a Breath of the wild volt ami ennyire magával tudott ragadni.
5.
5.
kamgecam
#1: +1 Nem mondom hogy jobb játék mint a TLoU2 de hogy élvezetesebb az biztos! Macifsz kollega írta nagyon ráérezve a helyes kifejezésre hogy hipnotikusan gyönyörű a játék. A harcrendszer pedig brutálisan jó!
4.
4.
Ganzer
#1: Ezt örömmel hallom. Augusztus végére tervezem beszerezni, kiváncsi leszek.
3.
3.
Darksiders84
#2: +1 és egyáltalán nem rövid sőt!
2.
2.
gyerecske
#1: Igen én is így érzem egy kicsit, hogy kevesebb figyelem irányult rá a rossz időzítés miatt.Fantasztikus játék.
1.
1.
azureknight0715
Megèrdemli. Az egyik legjobb játèk amivel játszottam. Annyi a balszerencsèje hogy a last of us után jelent meg, így a kritikusok sokkal szigorubbak voltak, pedig nálam simán jelenleg az èv játèka last of us ide vagy oda.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...