Szeptemberben vetítik a második Ubisoft Forwardot

  • Írta: szlav
  • 2020. július 23.
  • Nyereményjáték
Link másolása
Sok játékot tartogat a Ubisoft a tarsolyában a következő konzolgenerációra, egészen meglepő volt tehát, hogy egy relatíve vérszegény összképpel zárták a Ubisoft Forward streamjét. Aggodalomra semmi ok: szeptemberben jön a duplázás.

A július közepi Ubisoft Forward az Assassin's Creed: Valhalláról, a Far Cry 6-ról és a Watch Dogs Legionről szólt. Komoly címek ezek, de amennyi játékot belengettek a múltban a franciák, a tanult gamer azt várná, hogy legalább kétszer ennyi látnivalóval készül a vállalat a nagy nyári marketingkampányára. Hol van a Rainbow Six: Quarantine és a Gods and Monsters? Mi a helyzet a Beyond Good & Evil 2-vel? Tényleg újraindították a Skull & Bones fejlesztését?

A vállalat vezérigazgatója, Yves Guillemot már a műsor során leszögezte, hogy ezzel nem ért véget a trailerzuhatag, vár még ránk idén egy második Ubisoft Forward is, azt azonban ekkor még nem árulta el, hogy pontosan mikor kerül erre sor. A tegnapi nap folyamán azonban lezajlott a Ubisoft 2020-as első üzleti félévét összegző üzleti konferenciája, ahol Guillemot elárulta: szeptemberben vetítik le a Ubisoft Forward második felvonását.

Ezzel a franciák megelőzik az év végi rohamot, tehát könnyen elképzelhető, hogy nem csak az eddig hanyagolt címeket láthatjuk majd, de érkezhet pár friss látnivaló az első adás során górcső alá vett játékok felől is. Ennél is izgalmasabb lenne azonban, ha a Ubisoft villantana egy új IP-t, vagy visszahozna egy-két elfeledett klasszikust.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...