Frissítve: Mozgásban a The Medium kettős valósága

A The Mediumban egy médium nyomozásának lehetünk szemtanúi. Marienne két világot lát egyszerre, és néhány új screenshotnak és az Xbox Games Showcase-re időzített bemutatónak hála láthatjuk, hogyan is néznek ki ezek.

A Bloober Team májusban mutatta be egy Inside Xbox-epizódban a következő játékát, ami egy külső nézetes horror, a The Medium lesz. A játék Lengyelországban játszódik egy Marianne nevű médiummal a főszerepben, akit látomások gyötörnek egy gyermekgyilkosság miatt. Útnak indul, hogy felderítse az ügyet.

Élesedett a játék Microsoft Store-oldala, úgyhogy egy kicsit többet tudunk róla – és persze kaptunk képeket is.

Marienne médiumként képes két világ között utazni, ezek azonban nem válnak el mindig egymástól. A játék egyik egyedi vonása, hogy ezt a két világot időnként szimultán kell felfedeznünk, egyes fejtörőket csak így leszünk képesek megoldani. A párhuzamos világot egyébként a lengyel szürrealista festő, Zdzisław Beksinski művei ihlették.

Update! A The Medium az Xbox Games Showcase-n is megjelent, úgyhogy már videón is láthatjuk, miket kell átélnie Marianne-nek.

A The Medium karácsony környékén várható, az Xbox Series X megjelenésével együtt. Az újgenerációs konzolon kívül PC-re is kiadják, illetve része lesz az Xbox Game Passnek.

3 komment - szólj hozzá!