Itt nézhetitek vissza az Xbox Games Showcase-t

  • Írta: gorien
  • 2020. július 23.
  • Videó
Link másolása
Lefutott a júliusi Xbox Games Showcase, amelynek a főszereplői a Microsoft ernyője alatt készülő játékok voltak. A Halo Infinite-et előre beharangozták, de bőven fért még más is az egyórás műsorba.

Este 18 órakor veszi kezdetét az Xbox Games Showcase, ami az ígéretek szerint kizárólagosan a játékokra fog koncentrálni, méghozzá olyanokra, amelyek a Microsoft által felvásárolt stúdióktól származnak. Előre nem lőtték el, hogy mikre számíthatunk, de az biztos, hogy a Halo Infinite képviselteti magát a kampányával, és az Xbox feje, Phil Spencer szerint az Xbox japán ágától is számíthatunk valamire.

Update! Véget ért az Xbox Games Showcase. Az alábbi videókon keresztül visszanézhetitek a Geoff Keighley vezetésével tartott elő- és utóműsort, valamint magát az egyórás bemutatógyűjteményt is.



66.
66.
SLi
nem láttam hogy említve lett volna és eléggé nem gyenge, és az MS javára kell írni ,hogy minden itt bemutatott játék day one érkezik a game pass előfizetésbe ami 10 vagy 15 dolláros díj mellett több mint baráti főleg abban a közegben ahol úgy néz ki hogy ár emelés lesz 70 dollárra játékonként
64.
64.
ABorealis27
Ez a felhozatal erős volt. A nagyágyúkkal, a Stalker 2-vel, a Fable-vel és az Avoweddal a nem lebecsülendő nosztalgiafaktorral megcélozták a fiatalok mellett a régi, 25 vagy 30+ életkorú játékosokat, Hellblade II-vel jött egy ultra grafikás cucc, Forzával az autósok kapnak valamit, gyerekeknek jön a rajzfilm grafikás Everwild vagy a The Gunk, ugyanez multiban a Grounded, koopnak ott a State of Decay 3, a Crossfire X kampánnyal évig bevonzhatnak 650 millió regisztrált/8 millió konkurrens játékost (wtf), lehet, hogy ez utóbbi lesz a legjobb húzásuk profit szempontból :D. Szóval lesz itt minden, mint a vurstliban.
Engem az zavart a legjobban (a ratyi Halo mellett), hogy a fent felsorolt első 6 játék, amik közül a Forzát leszámítva mindet nagyon várom, egyike sem kapott gameplay-t, csak egy kis teasert. Ez nálam a "két év múlva talán" kategória. De azért vegyél karácsonyra egy szipiszupi konzolt. Na persze. PS-en legalább lesz egy Spiderman-MM, Gran Turismo vagy egy elképesztően dinamikus Ratchet and Clank, itt meg Medium, Everwild meg ez a Halo. És még lesz egy PS Event...
63.
63.
kryszisz
#55: Veled azért kivételt teszek ha nem baj;)
62.
62.
Ps fanboy
#60: Csak úgy süt rólad az objektívizmus. :D
56.
56.
adamsfamily
Nézegettem pár helyen,hogy milyen fogadtatást kapott ez a műsor,de nem tudom megérteni a fikaáradatot.
Szerintem több érdekes címet mutattak,mint a Sony.Ott a Fable,Avowed,Exomecha,Warhammer,Stalker,Hellblade 2.A State of decay 3 ha ilyesmi grafikával jön,akkor akár jó is lehet.
A Ps bemutatón meg ami érdekes volt az a Horizon, a Pókember,a Ratchet és a Gran Turismo.
Remélem azért még mutogatnak pár érdekességet mindkét oldalról.
55.
55.
crytek
#54: "utolsó gyökér lennék, ha költenék játékra"

vs

A te belemegyarázásod: "Ami - cifrázhatod napestig - tükörfordításban kb. annyit tesz, hogy mindenkit utolsó gyökérnek tartasz"

Szóval ne gyökerezz kérlek senkit
54.
54.
kryszisz
#53: Őőő...téged idéztelek valamelyik cikk alól drága, ne hazudtold már meg önmagad;)
53.
53.
crytek
#52: Ezt te írtad. Én konkrétan leszarom ki mire költ. Ha te kiadsz 20k-egy olyan címért amit letolhatsz 300ft-os game passban, lelked rajta a te pénzed nem az enyém.

Én fellőttem magamnak ezt a mércét ,hogy game-et már csak ingyenre kihozva ,ehhez tartom magam.. Szóval köszi nem kell a nevemben másokat gyökerezni.. Aki szerintem gyökér azt majd le fogom írni , szóval nyugodj meg.
52.
52.
kryszisz
#46: Hááát....azért elhagyták már párszor a pici ujjacskáidat az "utolsó gyökér lennék, ha költenék játékra" és hasonló jellegű kommentek. Ami - cifrázhatod napestig - tükörfordításban kb. annyit tesz, hogy mindenkit utolsó gyökérnek tartasz, aki norm...akarom mondani aki mer pénzt áldozni a hobbijára. Ezek után azért ne csodálkozz, ha páran ezt kikérik maguknak, amúgy teljes joggal. Teccikéteni?
51.
51.
kamgecam
Érdekes hogy erről senki sem beszél! Nàlam a szolgáltatások másodlagosak de le a kalappal:
https://youtu.be/AW19yY-vxcY
50.
50.
adamsfamily
#47: Mintha a Sony nem csinált volna még ilyet.
A legutolsó Cod-nál konkrétan megvettek egy módot exkluzívnak.
48.
48.
#42: Pont erről van szó, jól látod. A játékot kell sokszor eladni, míg a konzol gyártás tetemes pénz és logisztika. Adjanak el kétszer annyi PS-t, azt le is kell gyártani. Ugyan így a gamepass szerű disztribúció is stabil jövedelmet jelent akkor is, ha abban a hónapban nincs benne semmi brutál nagy AAA megjelenés.
47.
47.
delphijos
#38: Hát, amúgy no offense de ha a Sony vásárolna be nem saját címekből időleges exkluzivitást, még a legutolsó portásuk is elszégyellné magát attól amit kapnának.
43.
43.
crytek
#41: Ez a konzolharc kb olyan totál felesleges egymás "***ztatása" mint ahogy engem ekéznek mert nem akarok játékért pénzt adni és bundlekba ügyeskedek hogy ingyen lehet.

Láthatjuk mindkét oldalnak megvannak a maga játékaik. Aztán vagy tetszik vagy nem akinek tetszik minden annak úgyis lesz xboxa és ps-e is sőt ha úgy van nintendója is.
Láthatjuk azt is hogy a sony is és a ms is full ellentétesen áll a dolgokhoz. A sony only konzolt és szoftvert akar eladni minden áron, a Ms pedig szolgáltatás akart eljuttatni ahova csak tudja xbox + pc user mivel pc világszinten milliárd számra van sokkal több ember lehet megnyerni mint rákényszeríteni arra hogy konzolt vegyenek.

Állítom ez is kb olyan hogy szar a Wtach Dogs 2 ingyen se kell azt a sok ingyen se kell emberke bedöntötte az ubi szervereit mert annyian akarták behúzni. Szóval itt a sok ps tulaj állítom csak kamuból fröcsög miközben lazán tolna xy gamet ha lenne psre..

42.
42.
bluefish
Bravó xbox ez már nagyon kellett. Nagyon király játékokat mutattak be. De annyira azért nem elsöprő a lineup, hogy xboxot vegyek és így lemondjak a Horizon2-ről és a többi PS5 exkluzívról. Marad a PC+PS5, mint legoptimálisabb megoldás. De a Microsoft nagyot fog kaszálni az biztos, mert nekik mindegy, hogy PC-n vagy xboxon veszed meg a játékukat. Ők sokkal több játékost elérnek azzal, hogy egy PC-s is megveheti a játékaikat, így jobb eladásokat produkálhatnak, mint a Sony exkluzívjai. Szóval üzletileg ezek a klassz játékok igen szép sikert fognak elérni, még akkor is ha kevesebb xbox fog fogyni, mint PS5.
41.
41.
#40: Értem. Hát akkor maradjunk annyiban, hogy nincsenek exek, csak a játékok fele nem jön PS-re. De ha jönne is, akkor is fizetni kéne értük.
40.
40.
crytek
#39: De a ps tábornak az nem ex cím ami jön pc-re is nem fogod fel!!!!NÉGY444
39.
39.
#38: De jó neked, mert annak is örülsz, ha valami ex és annak is, ha valami nem az. De nem rossz, hogy a kb 15 játékból, amit bemutattak kb 13 Micro ex és odaírod, hogy exek hiánya.

???
38.
38.
Zisten
A Microsoft megoldotta az premierre az exkluzív címek hiányát, pár megvásárolt "launch exkluzív" címmel.
Kíváncsi leszek ezek mennyi időre vette meg és mikor jönnek PS5re is.

Az ilyen húzásait imádtam mindig is a Microsoftnak.
Általában egy évre szóltak ezek az exkluzivitások és ez annyit jelentett nekem/nekünk PS tulajoknak, hogy az addig a játékhoz kiadott összes DLC-vel együtt kaptuk meg. :D (Eternal Sonata esetében emlékszem japánban irdatlan nagy botrány kerekedett ebből. Az japán Xbox tulajok fel voltak hámorodva, hogy ők megvették a DLC-ket a PS tulajok, meg mindent megkapnak alap árért.)

Szóval várom, hogy a fenti "Launch exkluzív" játékok esetében ez mennyi időre fog szólni és mennyire járunk jól. Thx Microsoft! :D
36.
36.
#33: PS táborból én sem hiszem, hogy túl sokat átcsábítottak. Azért ők is sokszor már digitálisan vásárolnak, ott vannak az acsik, statok. Ha átjönnének, akkor ez elveszne kvázi. Ez az xbox azoknak jó, akik gépesek vagy boxosok voltak. A PS játékos meg el tudja dönteni.
33.
33.
Clayman
#32: Igazad van, bár az hogy én is célközönség legyek csak rajtuk múlott. PSt megveszem mert ad plusszot a PChez képest. Az Xbox nem, ha adna akkor vennék azt is. Nyilván akinek nincs vagy gyengébb gépe van annál jön képbe az Xbox, de az eddigiek alapján nehezen tudom elképzelni hogy a ps táborból bárkit is atcsabitott volna.
32.
32.
kanguru
#29: nem vagy celkozonseg, az atlag konzol felhasznalor nem kolt ezreket jatek pcre
31.
31.
Tokodboy
Örömmel látom, hogy az xbox részleg nem hazudtolta meg önmagát. Ez is egy kalap szar volt.
30.
30.
#29: Nem sajnos, de tényleg így volt. Én azon agyaltam, hogy utazásokhoz viszont jól jöhetne a doboz... De ha távollét közben pont nem kell 8K 144fps, hanem csak valami, akkor szerintem azza az xfelhő lesz a jobb meg a laptop. Na hiába... vérem nem válik vízzé.
29.
29.
Clayman
#16: Mivel nem csak játékra használom a PC-t így nekem jobban megéri a PC. Ha tele lenne az Xbox exclusive címekkel akkor vennék azt is, de ami érdekel az megy pcre is. Jelenleg teljesen felesleges egy jó PC mellé az Xbox. Sajnos előző genben is ez volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...