Itt nézhetitek vissza az Xbox Games Showcase-t

Lefutott a júliusi Xbox Games Showcase, amelynek a főszereplői a Microsoft ernyője alatt készülő játékok voltak. A Halo Infinite-et előre beharangozták, de bőven fért még más is az egyórás műsorba.
  • Írta: gorien

Kommentek

#66
SLi
nem láttam hogy említve lett volna és eléggé nem gyenge, és az MS javára kell írni ,hogy minden itt bemutatott játék day one érkezik a game pass előfizetésbe ami 10 vagy 15 dolláros díj mellett több mint baráti főleg abban a közegben ahol úgy néz ki hogy ár emelés lesz 70 dollárra játékonként
#64
Ez a felhozatal erős volt. A nagyágyúkkal, a Stalker 2-vel, a Fable-vel és az Avoweddal a nem lebecsülendő nosztalgiafaktorral megcélozták a fiatalok mellett a régi, 25 vagy 30+ életkorú játékosokat, Hellblade II-vel jött egy ultra grafikás cucc, Forzával az autósok kapnak valamit, gyerekeknek jön a rajzfilm grafikás Everwild vagy a The Gunk, ugyanez multiban a Grounded, koopnak ott a State of Decay 3, a Crossfire X kampánnyal évig bevonzhatnak 650 millió regisztrált/8 millió konkurrens játékost (wtf), lehet, hogy ez utóbbi lesz a legjobb húzásuk profit szempontból :D. Szóval lesz itt minden, mint a vurstliban.
Engem az zavart a legjobban (a ratyi Halo mellett), hogy a fent felsorolt első 6 játék, amik közül a Forzát leszámítva mindet nagyon várom, egyike sem kapott gameplay-t, csak egy kis teasert. Ez nálam a "két év múlva talán" kategória. De azért vegyél karácsonyra egy szipiszupi konzolt. Na persze. PS-en legalább lesz egy Spiderman-MM, Gran Turismo vagy egy elképesztően dinamikus Ratchet and Clank, itt meg Medium, Everwild meg ez a Halo. És még lesz egy PS Event...
#63
#55: Veled azért kivételt teszek ha nem baj;)
#62
#60: Csak úgy süt rólad az objektívizmus. :D
#60
#58: Én az Obsidian-ra vagyok nagyon kíváncsi. Egyelőre szimpatikus, hogy több, kisebb(?), de fantáziadús címbe kezdenek bele rendes háttérrel, mint hogy azt mondaná nekik a Microsoft, hogy jó Ubi módra csináljál RPG Halo-t. A jelenlegi recept alapján kötve hiszem, hogy Bioware sztori lesz belőle. Jó játékoknak viszont kinéz. Amúgy a Santa Monica-t nem emelném piedesztrálra, és szerintem sokan tudják, hogy miért. A nóti meg egy faszfejek gyülekezete. Barátom.
#57
#49: Azért én sem azt akartam mondani (vagy talán nem is mondtam), hogy a Microsoft-nak tökmindegy az egész konzol parádé hardver izé. Látszólag most egész jól boldogulnak a rajttal és azért lesz rajta pénzük. Azt meg ők akarják teljes szívből. Viszont valamiért úgy van és én sem tudom, hogy miért, hogy hiába pakol bele első nap mindent a gamepass-be, egy rakás ember elmegy a boltba és megveszi a játékot és toplistás lesz a játék és Phil Spencernek könnyeket csal a szemébe az öröm.

Viszont a fejlődés sebességét nézve, ami a mostani gen elején volt, az egy kökorszak a mostanihoz képest. Phil és az ismerősei a vállalatnál pedig olyan okosak, hogy arra gondolnak, hogy a jövő az inkább a stream lesz. Na persze ez nem ma lesz és szerintem a most megjelenő PS5 és X az utolsó előtti hardveres konzolgeneráció. Viszont a Phil és a titkárnője úgy vannak vele, hogy nem lenne az sem baj, ha ez már az utolsó lenne. Annyira, hogy kijelentették, hogy nem a Sony-t tartják az ellenfeleiknek, hanem az Amazon-t és a Stadia-t.

Jó nagyképű kijelentésnek tűnik, pedig szerintem a háttérben nagyon rendesen lepacsizott a Micro és a Sony. Ugye együtt készítik a streaming platformot (ami egyébként 100% kompatibilis + költségcsökkentés szoftver és infrastruktúrafejlesztés téren) és szerintem ők együtt fognak menni az Amazon és a Google ellen. Közben pedig tuti lejátsszák a nagy meccseket, mint mindig, exek, bármik, mi kinyírhatjuk egymást a komment szekcióban... Csak közben az ő közös szolgáltatásukon megy az egész Xbox és PlayStation brand, azt meg azért fogják sokan használni. Lehet fizetni egy zöld havidíjat meg egy kéket, meg ha már erre jársz, akkor lehetőleg mind a kettőt, kösziheló. A filmes oldalakkal is ezt csinálják a népek, aztán nem is nagyon néznek rajta semmit. Ha ez beválik, akkor 8-9 év múlva lehet, hogy már nem bajlódnak nagyon a hardverrel. Max eladnak egy 20 centis xbox minit, amire streamelni lehet.
#56
Nézegettem pár helyen,hogy milyen fogadtatást kapott ez a műsor,de nem tudom megérteni a fikaáradatot.
Szerintem több érdekes címet mutattak,mint a Sony.Ott a Fable,Avowed,Exomecha,Warhammer,Stalker,Hellblade 2.A State of decay 3 ha ilyesmi grafikával jön,akkor akár jó is lehet.
A Ps bemutatón meg ami érdekes volt az a Horizon, a Pókember,a Ratchet és a Gran Turismo.
Remélem azért még mutogatnak pár érdekességet mindkét oldalról.
#55
#54: "utolsó gyökér lennék, ha költenék játékra"

vs

A te belemegyarázásod: "Ami - cifrázhatod napestig - tükörfordításban kb. annyit tesz, hogy mindenkit utolsó gyökérnek tartasz"

Szóval ne gyökerezz kérlek senkit
#54
#53: Őőő...téged idéztelek valamelyik cikk alól drága, ne hazudtold már meg önmagad;)
#53
#52: Ezt te írtad. Én konkrétan leszarom ki mire költ. Ha te kiadsz 20k-egy olyan címért amit letolhatsz 300ft-os game passban, lelked rajta a te pénzed nem az enyém.

Én fellőttem magamnak ezt a mércét ,hogy game-et már csak ingyenre kihozva ,ehhez tartom magam.. Szóval köszi nem kell a nevemben másokat gyökerezni.. Aki szerintem gyökér azt majd le fogom írni , szóval nyugodj meg.
#52
#46: Hááát....azért elhagyták már párszor a pici ujjacskáidat az "utolsó gyökér lennék, ha költenék játékra" és hasonló jellegű kommentek. Ami - cifrázhatod napestig - tükörfordításban kb. annyit tesz, hogy mindenkit utolsó gyökérnek tartasz, aki norm...akarom mondani aki mer pénzt áldozni a hobbijára. Ezek után azért ne csodálkozz, ha páran ezt kikérik maguknak, amúgy teljes joggal. Teccikéteni?
#51
Érdekes hogy erről senki sem beszél! Nàlam a szolgáltatások másodlagosak de le a kalappal:
https://youtu.be/AW19yY-vxcY
#50
#47: Mintha a Sony nem csinált volna még ilyet.
A legutolsó Cod-nál konkrétan megvettek egy módot exkluzívnak.
#48
#42: Pont erről van szó, jól látod. A játékot kell sokszor eladni, míg a konzol gyártás tetemes pénz és logisztika. Adjanak el kétszer annyi PS-t, azt le is kell gyártani. Ugyan így a gamepass szerű disztribúció is stabil jövedelmet jelent akkor is, ha abban a hónapban nincs benne semmi brutál nagy AAA megjelenés.
#47
#38: Hát, amúgy no offense de ha a Sony vásárolna be nem saját címekből időleges exkluzivitást, még a legutolsó portásuk is elszégyellné magát attól amit kapnának.