Előzetesen a S.T.A.L.K.E.R. 2

Az ukrán GSC Game World egy ideje már bejelentette a S.T.A.L.K.E.R. folytatását, arról azonban csak hébe-hóba szállingózott valami infó vagy látnivaló. Most egy nagy lépést tettünk a nyilvánosság felé, megérkezett az első előzetes.
  • Írta: gorien

Kommentek

#18
#9: Nekem a COP volt a kedvenc.
#17
#13: Ez így nem teljesen igaz a grafikát illetően. A trailer in-game enginnel volt renderelve és a játék aktuális modelljeit használták fel. Azt is írják, hogy ezzel a minőséggel szeretnék kiadni a kezeik közül. Tehát elméletileg és gyakorlatilag is a játék grafikáját lehet látni, csak gondolom meg nem az egész játék van ezen a szinten, ezért óvatosak a kijelentéssel.
#16
#15: Nem baj, ő bajuk. Most válthatnak állampolgárságot a kommentem miatt.
#15
#3: De hisz Ukránok :D
#14
#11: Minden egyes játék, ami a tegnapi ms show-n volt gamepass-be jön. De ott írják is minden Trailer után.
#13
Azóta kiderült, hogy nem tudják még a megjelenés dátumát, nem a játék grafikája volt a trailerben és nem lesz lineáris a történet.
https://www.facebook.com/officialstalker/photos/a.183836718308918/4750177528341458/?type=3&theater
#12
#9: Nekem az tetszett a legkevésbé, bár azt aláírom, hogy a vörös erdő talán az egész sorozat legjobb helyszíne.
#11
Na közben volt egy kis kérdezz felelek. Game passba lesz a megjelenés napján egyből
#10
10 éve várok erre :')
#9
#7: Részemről a Clear Sky a legjobb rész, időrendben is az az első. Ha beszippant, folytathatod a többivel.
#8
#6: 1. Clear Sky, 2. Shadow of Chernobyl, 3. Call of Pripyat. Kronológiai és minőségi sorrendben. A clear sky a a SoC előzménye, ott több rosszabb fegyverrel kell szenvedni stb. Mindhármat ajánlom, de az utóbbi kettőt mindenképp. A legjobb a CoP.
#7
Na igen, a Stalker, az egyedi hangulatát imádtam és a kissé realista megközelítést is, sokat játszottam vele. Még most is olyan hihetetlen, hogy lesz folytatása ennek a remek játéknak :)
#6
Az eddigi stalker címek közül melyiket èrdemes játszani? Az első rèszt nagyon règen elkezdtem, csak azóta sose fejeztem be, de a hangulata ütött.
#5
#4: Valószínűleg igazad is van, úgyhogy javítottam.
#4
szerintem itt a bounty hunter kifejezés nem fejvadászra utal, én szószerint bounty-t, pl itt főleg artifact-ot értek alatta
#3
Azért az, hogy ezt megéltük, már eleve egy flash.

Most úgy hiszem, a Chernobyl után kb a Series X és a PC-s gen zárás kb utolsó nagyobb megjelenése lesz a cím XD
De már most érzem, hogy meg fogja érni a várakozás. Az oroszok mindig megtolják a vonatot és én akármennyi bug mellett is szénné fogom játszani a fejem ezzel.
#2
#1: Egyértelműen, szerintem everwild is jónak tűnik meg Fable.
#1
Engem itt el is vesztett a show, olyan eufóriába kerültem, hogy nem láttam és hallottam utána kb. semmit:D Az egyik legvárósabb játék nálam, messze ez és az Avowed vitte a prímet számomra:)