Feltámad a Fable-sorozat

Az Xbox Games Showcase utolsó dobása a vadonatúj Fable leleplezése volt. A Playground Games kezei között feltámad a sorozat, az új játék pedig afféle reboot lesz, ezért is az egyszerű címadás.
  • Írta: gorien

Kommentek

#16
#9: Van a Divinity 2 Developer's Cut. Nem Original Sin, hanem a sima második rész és ezen a címen a felújított változat van. Ez egy rendes "3D-s", mászkálós, harcolós RPG, még a mai napig elfogadhatóan néz ki. Kis csavar a formulán, hogy egy idő után át tudsz alakulni sárkánnyá és tudsz repülni, illetve levegőben harcolni is.

https://www.youtube.com/watch?v=YWKkkNkE8fo
#15
#14: Biztosan így lesz. Nyugodjunk már meg. Eleve nem is MMO játékra keresnek embereket. Egy állás leírásnál meg főleg lényeges az hogy MMO a játék vagy sem.
#14
#13: Olvastam én is,reméljük így is lesz!
#12
#11: Ez még csak egy pletyka,de ha igaz lesz nem lennék a MS helyében,mert elevenen felfalják őket,már így is kapják az ívet a Halo miatt!
#10
#9: Bár tudom, hogy sokan gyűlölik, és nem is kezelik RPG-nek, de a Dark Souls sorozatot is megemlíteném, mert szerintem zseniális! Dragon's Dogma: Dark Arisen is nagyon jó. A Two Worlds szériát is szokták dicsérni, bár az nekem annyira nem jött be. A Kingdoms of Amalur: Reckoning is jó volt, bár lehet, hogy megvárnám a felújított változatot belőle. Nekem hirtelen ennyi ugrott be!
#9
#3: hat mondjuk inkabb a skyrim, witcher iranyvonalat neztem es ha azt mondod sok van beloluk akkor irhatnal meg parat mert en nem talaltam
#8
Hülyeség :)
#7
Mondanám hogy hüjeség de kinek mi tetszik. Szerintem a 3 is rohadt jó volt és ha azt vinnék tovább az is szuper lenne.
#6
#5: És a Guerrilla is a Killzone után villantott egy Horizont :)
#5
#3: Szerinted nem raktak erre össze egy külön csapatot akik tudnak ilyen játékokat csinálni??? Sucker Punchról se gondoltam hogy az Infamous-ők után egy csucsimát ad ki.
#3
#1: Divinity: Original Sin 1-2, Pathfinder: Kingmaker, Pillars of Eternety 1-2, Witcher-ek, Baldur's Gate-ek, Neverwinter Nights 1-2, ezek hirtelen amik eszembejutottak az elmúlt 20 évből. kb. majdnem minden RPG fantasy környezetben játszódik, tehát nem tudom honnan jött ez a kijelentésed. épphogy kevés sci-fi vagy bármi más világú RPG-ből van kevés.

hangulatos a trailer, de árkád autójáték készítők nem tudom mennyire a megfelelő csapat erre a célra.
#1
na ennek nagyon orulok
olyan keves fantasy rpg van ami nem mmo