Tell Me Why - augusztusban jön az első rész

Az Xbox Games Showcase-en a Dontnod legújabb kalandjátéka, a Tell Me Why is megmutatta magát, és ezzel egyetemben az is kiderült, hogy augusztusban játszhatóvá is válik az epizodikus kaland első része.

A Tell Me Why, a Dontnod következő kalandjátéka, még tavaly mutatkozott be, amikor kiderült róla, hogy háromepizódos kaland lesz – és az akkori ígéretek szerint mindhárom rész elérhetővé válik még ez év nyarán. Mint láthattuk (pláne mindennel együtt, ami a világban történt tavaly óta) ez nem jött össze, de azért a nyár nem marad Tell Me Why nélkül: augusztus 27-én megjelenik az első epizód.

A Tell Me Why egy ikerpár, Alyson és Tyler Ronan történetét követi Alaszkában, akik között különleges kötelék feszül. Ezt a köteléket felhasználva kell újra felfedezniük a gyermekkorukat és az édesanyjuk életútját, ugyanis lehet, hogy nem mindenre emlékeznek ugyanúgy.

A testvérpár egyik tagja, Tyler transznemű, így a bemutatóval egy időben a Dontnod csapata élesített egy GYIK-oldalt is, hogy spoileres formában beszéljenek néhány felmerülő, fontos kérdésről. Mivel a megadott válaszok még a játék végét is érintik részben, ezért csak olyan olvassa, akit nem bánt az ilyesmi.

A Tell Me Why PC-re és Xbox One-ra jelenik meg, és az Xbox Game Passbe is bekerül.

14 komment - szólj hozzá!