Futottak még az Xbox Games Showcase-en

A külön szemlézett játékokon kívül is volt látnivaló az Xbox Games Showcase-en, azok ebben a cikkben fértek el. A műsorban bemutatott játékokban közös, hogy mindegyik része lesz az Xbox Game Passnek megjelenéskor.
  • Írta: gorien

Kommentek

#14
#12: Egyáltalán nem biztos hogy a Micro kérte erre meg a Remedyt :) Inkább az lehetséges hogy a Smilegate kereste fel a Remedyt. Illetve a Remedy is kap nyílván pénzt de nem kap nagy pénzt. Már csak amiatt se mert ez az egész a Smilegate tulajdona.
#13
#12: mostanába má túl sokat kármomkodsz pasztmek
#11
#10: Nem mondtam, hogy mondtad ;)
#10
#9: Nem mondtam, hogy többet tud csak hogy egy belépő lehet.
A Project Cars-nál is örültem, hogy lehet lesz egy vetélytárs a Forza és GranTurismo mellé, itt is örülnék ha sikeres lenne ez a game és felnőne a CoD és Bf mellé, mert igazából tetszelik az ilyen lövölde de egy kicsit mégis más.

Hozzáteszem, régen nagy CoD fán voltam és a kampánya iszonyatosan tetszett a Black Opsig mindegyiknek. Azóta sincs bajom vele, csak nem lett más. A Bf pedig a negyedik részig nem igazán tudott a CoD mellett felmutatni semmit sem. Az új BFeket viszont szerettem. Ellenben a Codokkal amikre nem éreztem késztetést játszani velük.

Multi téren nem tudok véleményezni mert egyikkel sem toltam. Az biztos, hogy ez a CrossfireX most várólistára került :D
#9
#2: Azt nem értem, hogy ez mivel tud többet, mint a CoD, vagy a Battlefield. Én nem játszom egyikkel sem, nem vagyok bennfentes.
#8
#5: Elveimhez tartom magam játékért nem fizetek csak ha ingyenre jön ki. Amúgy mindent elmond a MS atomüberül bejelentett ezt ki ne hagyjátok showjáról, hogy egy only multi cím amibe tettek single részt sokkal jobbnak ígérkezik mint kb bármi más...és ezt pont nem game passos a fene vinné el
#7
#6: A nextgen vagy a series x törölve
#6
És tudom, hogy sok a fanyalgó, de szerintem az egész bemutató fasza volt. Minimum 10 játék van, ami kurvára tetszik. A Ghost of Tsushima miatt gondolkodtam, hogy lecserélem a One X - et egy PS-re, de ezután a bemutató után úgy döntöttem, maradok a boxnál.
Ja, milyen vicces volt az Otherworld, megjelenik egy srác PS feliratú pólóban, és rögtön lehúzza a Halot. Én mondjuk nem vagyok egy grafikabuzi, de nekem bejött a game. Mondjuk emiatt nem veszek nextgen series x-et, de más miatt sem vennék.
#5
#3: Hébe hóba nem csábulsz el? :D
#4
Meglátjuk, mit alkot a Remedy. Az előzetes fasza.
#3
#2: Nagy kár hogy minden lesz game passban de ez nem ez pénzes móka lesz :(
#2
Ez a CrossfireX trailer nekem nagyon bejött. Mint valami Modern Warfare és Crysis keverék. Az autónál időlassításba felrepülő két ember között kilőtt harmadik meg kilóra megvett. Meg is nézem Még egyszer a trailert.