Futottak még az Xbox Games Showcase-en

A külön szemlézett játékokon kívül is volt látnivaló az Xbox Games Showcase-en, azok ebben a cikkben fértek el. A műsorban bemutatott játékokban közös, hogy mindegyik része lesz az Xbox Game Passnek megjelenéskor.
  • Írta: gorien

Kommentek

#14
#12: Egyáltalán nem biztos hogy a Micro kérte erre meg a Remedyt :) Inkább az lehetséges hogy a Smilegate kereste fel a Remedyt. Illetve a Remedy is kap nyílván pénzt de nem kap nagy pénzt. Már csak amiatt se mert ez az egész a Smilegate tulajdona.
#13
#12: mostanába má túl sokat kármomkodsz pasztmek
#12
#4: Amúgy az csak szerintem vicces valamilyen szinten, hogy a az a Remedy csinál egy klasszikus értelemben is Xbox exkluzív játékot (vagy kampányt...), akiket pár éve még a Micro hajtott el a picsába, hogy nem akarja őket tovább finanszírozni? :) Azért ilyenkor sajnálom, hogy nincs valami varázsgömböm, amivel meg tudnék hallgatni egy ilyen beszélgetést a fejesek között... :) Remélem a Remedy megkérte az árát rendesen. Elég szar lehetett anno, hogy kibasznak, mondván, hogy nincs pénz olyan játékok fianaszírozására, amiket készítenél, majd rá egy évre már rakás first party stúdiót vesznek meg. Akik közül továbbra is kitűnne a Remedy szerintem... És lám, 2-3 év múlva újra egy asztalnál, hogy "kéne valami ex, fiúk".

Amúgy faszának tűnik. Külön örülök, hogy fps-en dolgoznak, mert bár a Control nem nagyon szívott be, amikor kipróbáltam, az biztos viszont, hogy a gunplay kurva jó volt.
#11
#10: Nem mondtam, hogy mondtad ;)
#10
#9: Nem mondtam, hogy többet tud csak hogy egy belépő lehet.
A Project Cars-nál is örültem, hogy lehet lesz egy vetélytárs a Forza és GranTurismo mellé, itt is örülnék ha sikeres lenne ez a game és felnőne a CoD és Bf mellé, mert igazából tetszelik az ilyen lövölde de egy kicsit mégis más.

Hozzáteszem, régen nagy CoD fán voltam és a kampánya iszonyatosan tetszett a Black Opsig mindegyiknek. Azóta sincs bajom vele, csak nem lett más. A Bf pedig a negyedik részig nem igazán tudott a CoD mellett felmutatni semmit sem. Az új BFeket viszont szerettem. Ellenben a Codokkal amikre nem éreztem késztetést játszani velük.

Multi téren nem tudok véleményezni mert egyikkel sem toltam. Az biztos, hogy ez a CrossfireX most várólistára került :D
#9
#2: Azt nem értem, hogy ez mivel tud többet, mint a CoD, vagy a Battlefield. Én nem játszom egyikkel sem, nem vagyok bennfentes.
#8
#5: Elveimhez tartom magam játékért nem fizetek csak ha ingyenre jön ki. Amúgy mindent elmond a MS atomüberül bejelentett ezt ki ne hagyjátok showjáról, hogy egy only multi cím amibe tettek single részt sokkal jobbnak ígérkezik mint kb bármi más...és ezt pont nem game passos a fene vinné el
#7
#6: A nextgen vagy a series x törölve
#6
És tudom, hogy sok a fanyalgó, de szerintem az egész bemutató fasza volt. Minimum 10 játék van, ami kurvára tetszik. A Ghost of Tsushima miatt gondolkodtam, hogy lecserélem a One X - et egy PS-re, de ezután a bemutató után úgy döntöttem, maradok a boxnál.
Ja, milyen vicces volt az Otherworld, megjelenik egy srác PS feliratú pólóban, és rögtön lehúzza a Halot. Én mondjuk nem vagyok egy grafikabuzi, de nekem bejött a game. Mondjuk emiatt nem veszek nextgen series x-et, de más miatt sem vennék.
#5
#3: Hébe hóba nem csábulsz el? :D
#4
Meglátjuk, mit alkot a Remedy. Az előzetes fasza.
#3
#2: Nagy kár hogy minden lesz game passban de ez nem ez pénzes móka lesz :(
#2
Ez a CrossfireX trailer nekem nagyon bejött. Mint valami Modern Warfare és Crysis keverék. Az autónál időlassításba felrepülő két ember között kilőtt harmadik meg kilóra megvett. Meg is nézem Még egyszer a trailert.