Dátumot kapott a második Sonic-film

A Sonic, a sündisznó története megér egy misét: egyik pillanatban még az internet közutálatának központi tárgya a film, később pedig az egyik legjobban teljesítő videojáték-adaptáció. Nem is csoda, hogy pár éven belül jön a folytatás.

Miután mindenki alaposan kiröhögte Sonic eredeti filmes dizájnját, a Paramount visszaküldte a kék sünt a tervezőasztalra, a végeredmény pedig nem csupán egy meglepően jó alkotás lett, de egyből kasszasiker is: a 300 millió dolláros nyitány bőven ledolgozta a 90 milliós költségvetést, ezzel pedig az egyik legsikeresebb videojátékos filmmé nőtte ki magát. Májusban a stúdió bejelentette, hogy zöld utat adtak a folytatásnak, most pedig azt is megtudtuk, hogy mikor találkozhatunk újra a Sega szupersztárjával.

A Variety értesülései szerint 2022. április 8-án kerülhet mozikba a második rész - már persze, ha addig nem jön el a világvége. Habár ez a messzi dátum még kissé megfoghatatlannak tűnik, mindenképp jó hír, hogy a Paramount bízik annyira a projektben, hogy napra pontosan betáblázza a premierjét.

Amit pedig a stábról tudni lehet: az első rész rendezője, Jeff Fowler dirigál majd a folytatás felett is, visszatér Pat Casey és Josh Miller írói duója, az animált főszereplőt pedig ismét Ben Schwartz játssza majd, és várhatóan visszatér Jim Carrey és James Marsden is.

3 komment - szólj hozzá!