Dátumot kapott a második Sonic-film

  • Írta: szlav
  • 2020. július 24.
  • Cooltúra
Link másolása
A Sonic, a sündisznó története megér egy misét: egyik pillanatban még az internet közutálatának központi tárgya a film, később pedig az egyik legjobban teljesítő videojáték-adaptáció. Nem is csoda, hogy pár éven belül jön a folytatás.

Miután mindenki alaposan kiröhögte Sonic eredeti filmes dizájnját, a Paramount visszaküldte a kék sünt a tervezőasztalra, a végeredmény pedig nem csupán egy meglepően jó alkotás lett, de egyből kasszasiker is: a 300 millió dolláros nyitány bőven ledolgozta a 90 milliós költségvetést, ezzel pedig az egyik legsikeresebb videojátékos filmmé nőtte ki magát. Májusban a stúdió bejelentette, hogy zöld utat adtak a folytatásnak, most pedig azt is megtudtuk, hogy mikor találkozhatunk újra a Sega szupersztárjával.

A Variety értesülései szerint 2022. április 8-án kerülhet mozikba a második rész - már persze, ha addig nem jön el a világvége. Habár ez a messzi dátum még kissé megfoghatatlannak tűnik, mindenképp jó hír, hogy a Paramount bízik annyira a projektben, hogy napra pontosan betáblázza a premierjét.

Amit pedig a stábról tudni lehet: az első rész rendezője, Jeff Fowler dirigál majd a folytatás felett is, visszatér Pat Casey és Josh Miller írói duója, az animált főszereplőt pedig ismét Ben Schwartz játssza majd, és várhatóan visszatér Jim Carrey és James Marsden is.

2.
2.
Shame
Lehet Robotnik számolta ki! Sőt biztos.
1.
1.
Lennél egy olyan ember, aki kiszámolja 7 és 8 óra között szerdán, hogy egy most elkezdett film gyártás melyik napon tud a mozikba kerülni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...