Halo Infinite - részletek a tegnapi bemutató kapcsán

A Halo Infinite első gameplay-bemutatója látványosan megosztotta a játékosközösséget, a később napvilágot látott infómorzsák azonban annyit elárulnak, hogy bőven tartogat még meglepetéseket a játék.
  • Írta: szlav

Kommentek

#57
#56: Nem hiszem, hogy elsikkadna, tekintve, hogy a büdös életben nem voltak még ilyen népszerűek az alternatív art design-os meg pixelgrafikás cuccok. De egy új Forza, ne nézzen már ki úgy, mint a 2 generációval előtti.

Alapvetően egyetértek és ezt sokszor megdumáltuk itt, hogy valóban jó lenne olyan mechanikákra rámenni, amik például részleteiben megtalálhatóak mondjuk egy MGS5-ben, Zeldában, stb. És nagyon sokat sírtunk már az AI-n, is. De hogy a te kérdéskörödben lovagoljam meg a témát, épp a Halo 1-et nyomom, és sima, natúr normál szinten sem találkoztam ilyen balfasz AI-val, mint amit ez a gameplay sugall sajnos. Állnak egyhelyben mint fasz a lakodalomban. Az 1-ben meg sokszor csak kapkodom a fejem, mert 2 oldalról flankelnek egyszerre, használják a fedezékeket, tök jól gránátoznak, stb.
#56
Elég szomorú, hogy a next-gen lényege elsikkadt a grafika mentén. Mindenhol azt olvasom, hogy "ez nem next-gen, mert hogy néz ki..." (Most nem csak erre a játékra gondolok, hanem általánosságban.) Pedig az igazi generációváltás az lenne, ha végre ráfeküdnének a fejlesztők a mesterséges intelligencia fejlesztésére például. Vagy a környezeti interakciók csiszolgatására, rombolhatóságra, felhasználhatóságra. Hogy a környezet ne csak díszlet legyen, hanem játékelem. Meg biztos lenne még ezer és egy dolog, ami next-gen lehetne... de nem, első a grafika. (Ami persze szintén jó dolog, csak kicsit túl van tolva.)
#55
#54: Nálam ez már réges rég eldőlt,de nem nyitásra majd 2021 vége és ps5!
Nálam az exek döntenek,az erő nem érdekel.
A sonynál tudom,hogy mit várhatok minőségben és játékok terén valamint a folytatások készülnek.
A ms oldala nagyon ködös e téren.CGI előzetesektől nem ájulok el a gameplay a döntő,de kitudja mikor lesz és tetszeni fog-e a játékmenet.
#54
#47: A legelső xbox óta mindegyik generációban volt boxom,de ezzel a felhozatallal szerintem a következőt már kihagyom.Drukkoltam nekik,de ez így elég karcsú.
Eleve ez a Halo szerintem rondább,mint az 5. rész One x-en.
#53
Jó nagy adag kula volt minden szempontból.
#51
#50: Facebookon írták anno ,hogy kevés a zseton támogatokat keresnek ,de mindenképpen létre akarják hozni a játékot. Bedolgoznak másoknak ,hogy legyen zseton a játék befejezésére!

#49: Az hogy valamit képtelen vagy felfogni az nem a mi bajunk..és igen rátapintottál a lényegre. Hagylak is :)
#50
Nem ide tartozik de tudja valaki hogy mi lett a kupola város cimű játèkkal?
Eszembe jutott erről a sci-fi tèmáról.
Esetleg Dome City nèven lehet ismert.
#48
#43: Nézed a reakciókat világszerte?

Ha néznéd akkor nem "szakértőznél". Nem poénból mosakszik a cikkekben a cég miatta. Mondom ez tiszta Crysis esete, leragadtak a múltban és ők tök azt hitték ez ma elég lesz...hát nem , ez a megvetésen kívül semmire nem elég. Abszolút érhető a 300ft-os game pass itt..
#47
#44: Jó vegyük úgy,hogy jelenre készült.
Azért abban szerintem mindenki egyet ért,ha ez jelen genre készül,akkor is megmosolyogtató,amit mutattak!Meg ahogy ez az egész kinéz.
Semmi olyan forradalmi nincs benne,amitől az X-ezt ne tudná sokkal szebben megjeleníteni.
Van egy mondás erre,remélem senkit nem bántok meg vele,de ez cigány munka!
#46
#45: Ezek 1-2 éves cikkek. Nem az elégedetlenkedést hivatottak csitítani.
#45
#44: “Ez egy jelen generációs játék, nem next gen, ti hülyék”, kijelentés szimplán tűzoltás, semmi más.
#44
#42: De látod ez sem igaz. Szerintem én is a Series X-es kommunikációnak felülve csalódtam most. Utána kellett nézzek, hogy megtaláljam azokat a híreket, hogy "ti hülyék, ez egy jelen generációs játék, nem next gen!". De ha Series X-es baszóságot kommunikálunk, meg "végre ismét Halo a nyitócím az új konzolon!"-t, akkor persze, hogy félremennek az elvárások.
#42
#41: +1

Amúgy ez a Halo,ha nem lett volna ennyire felhypolva,akkor is akik ismerik és szeretik,mint pl én is,lettek volna elvárásaik 2020-ban,akkor is csalódtak volna.
De így hogy ennyire be lett reklámozva.
#41
#39: A crackdownos párhuzamon kívül van igazság benne sajnos. A micro kommunikációja kicsit olyan, mintha minden lovat is meg akarna ülni egy seggel. Ebből fakad az, hogy rengeteget lehet róla beszélni, hogy valójában mivel mi is lehet a szándék, mert itt-ott kicsit önellenmondásosak, főleg ha a legfőbb üzenetekre összpontosítunk, ami azokhoz jut el, akik nem olyanok mint mi, akik napi szinten követik ezt a sok szart (és még olykor nekünk is követhetetlen).
#40
#39: Én is csak pillázok, hogy milyen vélemények vannak.
#38
#35: Csak tudod amikor valamit annyira felhájpolnak ,meg percenként az ember arcába lökik a "most powerful console" dumát, majd az emberek elé lökik ezt a 2017ben is középszerűnek számító grafikát az több mint szánalmas. Innentől nincs miről beszélni. A grafika után azt már meg sem említem ,hogy amit láttunk az egy sima HALO. A grapling hookon kivül ez bármelyik részhez egy sima dlc mivel egy fél újdonságot nem raktak bele az említett dolgon kívül...
Persze jó dolog hogy 10 évig akarják támogatni ,de ha az embereknek már a 0. percben nem tetszik kevésnek érzik kiknek fogják támogatni? Így első ránézésre simán egy Crackdown szindrómás játékot látok ami 3 hónappal a megjelenés után már kb senkit nem érdekel majd..