Bemutatkozóelőzetesen a FIFA 21

Valószínűleg senki nem várta, hogy idén FIFA nélkül maradunk, így nem meglepetés, hogy egy előzetes formájában is megmutatta magát az EA focis sorozatának az utolsó olyan tagja, ami még a jelenlegi konzolgenerációra érkezik.

A tavalyi FIFA 20 után idén eljött a FIFA 21 ideje – az Electronic Arts focis játékának soron következő epizódja már elválaszthatatlan részévé vált minden évnek. A FIFA 21-ben ismét esélyünk lesz a legnagyobb csapatokkal és a leghíresebb focistákkal játszani. Ez a FIFA-játék lesz az utolsó, amit a jelenlegi konzolgenerációra gyártottak, de természetesen a next-gen gépeken is hozzá lehet majd jutni.

Focistákkal tömött előzetesen mutatkozott be végre formálisan is a FIFA 21, ezt fentebb láthatjátok, valamint a dobozborítót is felfedték, amelyen idén Kylian Mbappé feszít, és amely a sportoló karrierjének legfontosabb pillanataiból válogat.

A játék október 9-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, idővel pedig a PlayStation 5-ös és Xbox Series X-es kiadás is elérhető lesz, feltehetően akkor, amikor maguk a konzolok is boltokba kerülnek. Ezenkívül a Switch-tulajok egy Legacy Editionnek örülhetnek.

18 komment - szólj hozzá!