Bemutatkozóelőzetesen a FIFA 21

Valószínűleg senki nem várta, hogy idén FIFA nélkül maradunk, így nem meglepetés, hogy egy előzetes formájában is megmutatta magát az EA focis sorozatának az utolsó olyan tagja, ami még a jelenlegi konzolgenerációra érkezik.
  • Írta: gorien

Kommentek

#18
#16: 3 éve pörgettem a fut játékmódot az éppen aktuális fifákban idén márciusig. De te már pálcát törtél felettem. Igaz a felét nem tudtad értelmezni abból amit írtam, de mégis játszod az agyad, mert módi vagy. A Fifa 17 óta egy hatalmas pay to win hulladék az egész játékmód. Téged max kőkemény esportos ver el bármilyen csapattal? szerinted én erről beszéltem? vagy a szemellenző miatt nem bírsz értelmezni egy mondatot sem? amúgy megnézném azt a hatalmas tudásodat már:D
#17
#15: +1
#16
YanezModerátor
#15: A játékélménnyel kapcsolatban nagyon nagyot tévedsz. Az pedig, hogy milyen csapatod van rohadt sokat számít! Igen, van olyan játékos, aki bármilyen csapattal képes megverni, de ez ritka, mint a fehér olló és ezek általában kőkemény esportosok. A többség viszont nem ilyen, úgyhogy marha sokat számít még egyetlen egy játékos is. Gondolom nem sok közöd van a futhoz. Ha próbáltad, vagy játszottál vele egy kicsit, akkor még nem tudsz semmit. Én 2016-ban próbáltam először, majd egy idő után hagytam a francba, mert nem tetszett. 2018-ban adtam neki mégegy esélyt és jobban belemélyedtem, elkezdtem kitapasztalni a dolgokat. Így rájöttem a pikantériájára és megértettem mitől ilyen addiktív. A fut egy komplex, többoldalú élményt kínál. Olyat, amit más játékoktól nem kapsz meg.
#15
#11: azért mert nem a játékélmény miatt játszod, mivel az nincs is szinte, hanem a rewardokért, hogy kit fogsz nyitni, stb, kinek van faszább csapata és egyéb más pöcsméregetés miatt. aztán amikor a brutál csapattal kikapsz a 60x gyengébb csapattól, úgy hogy, volt 5 kapufád meg 30 lövésed, rájössz, hogy nincs értelme és repül a controller. Na sztem erre gondolt a kolléga. Arra meg ki sem térek, mennyit képesek költeni ezekre a csomagokra az emberek, aztán legtöbb esetben értéktelen playereket kap.
#14
#11: Gratulálok.
#13
#10: Igen.
EA-nél ugyanez 21k “új játék címen”.
#11
YanezModerátor
#9: Én is FUTozok és egy vasat nem költöttem pakkokra, ennek ellenére ugyanúgy nyitogatom őket és két brutális csapatom van.

Miért is az agyhalottaknak való a FUT???
#10
#9: Fizetős patch, 10k
#9
#6: Az a FUT is olyan, mint a szerencsejáték. Kártyákat kell nyitogatni kemény pénzekért.
Azt is törvényileg szabályozni kellene az országoknak.

Közben a PES nem add ki új részt, hanem patch formájában jelenik meg. Elég szimpatikus lépés.
#8
Okádék fos. Sorozatban ez lesz a harmadik rész, amit nem veszek meg. Már tényleg arcpirítóan szégyen, hogy semmit nem képesek újítani. A fapados karrier módhoz évek óta nem nyúltak hozzá....
De hát a FUT....az kell az agyhalottnak!
#7
#6: Ezért tart itt a gaming meg a mikrotranzakciók.
#6
#5: Bezony. Akármilyen “fos” nekem is több ismerősöm van, akinek a gaming nagy része a FUT
#5
#4: A helyzet az, hogy 3 háztartást tudok kapásból, ahol csak azért van konzol, hogy Fifa legyen. Ennyit költenek játékra, meg 4 havonta egy-egy kontroller. Van akinek ennyi a géming.
#4
Remélem az íjjéj lassan elgondolkodik az üzletpolitikán. Az origin-t már kb egy éve meg sem nyitottam.
#3
Nem szabad foglalkozni ezzel a trágyával, évről-évre egyre alacsonyabb színvonalat képvisel ez a cég...
#2
A játékmenetre gyúrjanak inkább, ne legyen robotmozgás, akkor talán behozzák a PES-t.
Világ összes licenszét is felvásárolhatják, ha hót unalmas a gameplay.
#1
Pont akkora rakás szar mint az előző 26 rész. Gyerünk, mindenki a boltokba!!