Folytatódik az Earthlock

Nyílt világú akció-szerepjátékként folytatódik az Earthlock: Festival of Magic. Az első részhez képest másfajta megközelítést alkalmaz ezúttal a Snowcastle Games, de az Earthlock 2-t nem fogjuk egyhamar a boltok polcain látni.

Az Earthlock: Festival of Magic története messzire nyúlik vissza: 2011-ben kezdtek rajta dolgozni, 2016-ban megjelent, 2018-ban pedig újra kiadták, már szimplán csak Earthlock címmel, sokat javítva az eredeti játékon. A Snowcastle Games bejelentette, hogy már dolgoznak a folytatáson, ami sokkal ambiciózusabb lesz az elődjénél, és teljes mértékben kihasználja majd az újgenerációs konzolok erőforrásait.

Az első részhez képest változik a harcrendszer: a körökre osztott csatákat valós időben vívott küzdelmek váltják. Umbra különös, forgásában megállt planétája továbbra is veszélyben van, így egy csapat barát felkerekedik, hogy megmentse – mindez óriási bejárható világgal jár, ami a fejlesztők szerint hatalmas szabadságot ad majd a játékosok kezébe.

Az Earthlock megjelenik majd PC-re, Xbox One-ra és Series X-re, valamint PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is, a tervezett dátum pedig 2022-re esik.

0 komment - szólj hozzá!