Egy zacskó chips buktatta le az új Call of Dutyt

Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, valóban Call of Duty: Black Ops - Cold War címmel érkezhet a Treyarch év végi lövöldéje. Arra persze mi sem számítottunk, hogy épp egy Doritos chipses zacskó buktatja majd le a játékot.

Már májusban számos jel utalt az új Call of Duty címére, most pedig szinte biztosak lehetünk benne, hogy az akkori szivárgások nem voltak alaptalanok. Az Activision évente jelentkező shootere visszatér az idővonala egyik legnépszerűbb darabjához, egészen az első Black Ops-játékig, amely a vietnami háborút és a hidegháborút ölelte fel.

Call of Duty: Black Ops - Cold War néven kerül ugyanis idén ősszel boltokba az új epizód, legalábbis ezt erősíti meg a Doritos promója, amelyen még az új logó is helyet kapott. Ahogy azt a mellékelt képen is láthatjuk, dupla XP-t szerezhetünk majd, miközben ropogtatjuk a tortilla chipset - nem túl nagy meglepetés ez, hiszen az Activision korábban is elsütött már hasonló akciót, többek közt a Monster energiaitallal vagy a Mountain Dew üdítőkkel.

18 komment - szólj hozzá!