Egy zacskó chips buktatta le az új Call of Dutyt

Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, valóban Call of Duty: Black Ops - Cold War címmel érkezhet a Treyarch év végi lövöldéje. Arra persze mi sem számítottunk, hogy épp egy Doritos chipses zacskó buktatja majd le a játékot.
  • Írta: szlav

Kommentek

#18
#4: Amiatt, már akkor is mi vinnyogás ment, képzeld el a mai polkorrekt időszakban mi lenne, ha tököt növesztenének.

Adom, de sajna félő, hogy emiatt max kis részletekben kapunk a listázott helyszínekből.
#17
#4: Adom...
#15
#2: Nem játszottam a Black Ops 3 óta semelyikkel de így az MW jól esett. Meglátom hogy megveszem-e a következőt.
#14
#13: Aha, ja...
#12
#11: Persze, azt tudom, hogy egészségesnek nem egészséges, csak azt mondom, hogy nem az az instant-halál, aminek sokan beállítják. Az elhízástól mondjuk szerencsére (?) az alkatomnál fogva nem kell tartsak, a vízfogyasztási szokásaim miatt viszont a vesekőtől annál inkább. Jópár éve én is adok azért már a minőségre, középsuliban még mentek a spirit, adrenalin meg hasonló mocskok, most már csak Hell, Watt, néha Monster. Mióta hazaköltöztem MO-ra csesződtek el csúnyán a dolgaim, UK-ben sokkal egészségesebben éltem amúgy, rendes táplálkozás, rendszeres mozgás stb...de egy pár hónapja elfogyott a motiváció sajnos, remélhetőleg visszatér majd.
#11
SLi
#9: az eu-ban előállított energiaitalokból ha be tartod a javasolt fogyasztási mennyiséget semmi bajod nem lehet, ettől még nem egészséges, főleg a rengeteg cukor miatt. természetesen ez arra vonatkozik hogy önmagában az energiaital fogyasztás nem káros, de hozzájárul az elhízáshoz vagy más káros szokásokkal együtt már okozhat problémát. Azt is figyelembe kell venni hogy nem mindegy mit iszol, nem véletlen kerül az egyik 1600 forint/L a másik meg 150 forint/L. Hozzáteszem hogy kevés jobb dolog van mint mikor műszakban végeztem fizikai munkát és hajnalban vagy épp éjszaka a cigi+energia ital kombónál. Ma már szerencsére nem műszakozok és észrevettem mennyi rossz szokást vettem fel a mert olyan volt a környezet, ma már mindről leszoktam, sőt 1,5 hónapja a kávét is elhagytam és valóban jobb a közérzetem.
" annyira nem szeretem az életem, hogy izgasson a dolog."
én is így voltam vele csak aztán történik valami pozitív az emberrel és mondjuk lesz célja vagy valami öröme az életben és rájön hogy nagy kár volt nem odafigyelni hamarabb
#10
Gondolom ez is lesz vagy 300 giga :)
El kellett gondolkoznom mit töröljek le, a Cod-ot vagy a Last of ust, sokat nem dilemmáztam :))
Röhej hogy egy lődözős játék ennyi tárhelyet foglal el, míg egy Last of us harmad annyit.
#9
#3: Több mint 10 éve rendszeresen tolom az energiaitalt, tavaly voltam kardiológusnál, egyelőre tökéletesen működik a ketyegő. A labor szintúgy nem mutatott ki semmit. Nem kell meginni 1 litert egy nap, meg mellette ügyelni kell a megfelelő (normális) folyadékbevitelre, azt csók, nincs belehalás. Mármint előbb-utóbb persze igen, de tekintve, hogy az ipari alkeszek meg a gyárkémények is elélnek sokszor 60-70 évig, szerintem kissé túl van misztifikálva az energiaitalok káros hatása. Ha meg nem, és 5 év múlva elpatkolok miatta, hát így jártam, annyira nem szeretem az életem, hogy izgasson a dolog.
A cikkhez: a Black Ops első része számomra a legjobb CoD kampányt adta (mármint azok közül amikkel játszottam), ha fele olyan hangulatos, remek sztorival megáldott játékot kapunk, én már örülök.
#8
#7: A gyereknek azért vettem star wars-os elektromos fogkefét, hogy a sajátomra tudjak stormtrooperes matricát ragasztani. Évszázad üzlete volt.
#7
#5: Én tejet láttam. Meg van Csuvis energiaitalom. De Kylo Ren-es mozis poharam is van. Meg Darth Vader-nek végül is én találtam meg a kesztyűjét.
#6
Amikor már ez is hírértékkel bír, akkor tudod, hogy baj van.
#5
#3: A Star Wars-.os párizsival azért remélem nem volt bajod. :)
#4
Ha egy cseppet is komolyan vennék ezt a szériát olyan ütős polgárháborús kampányt dobhatnának össze hogy lehasalnánk. Csecsenföld, Szíria, Nigéria, Vietnám (nem a black ops szintű bohóckodás), Ukrajna... Mindegyiknek lenne egy rövidebb de annál ütősebb kampánya. Nem lennének kiforrott karakterek de nem is ez lenne a játék lényege, hanem a puszta de kegyetlen reális háborúk. Lenne benne No russian-t megszégyenítő falu lemészárlás, ahol te is a rosszfiúk közé tartoznál.
#3
De ez legalább zacskó chips-en van rajta (dagadt leszel), mint amúgy általában energiaitolokon szokott (halott leszel). De jó, nem azért, mert én sem árulnék Call of Duty-s répát.
#1
Mutathatnanak most mar valamit rola ;-)