Képeken az Anthem 2.0-s újdonságai

Habár a BioWare Edmonton csapata az Anthem gyenge fogadtatását követően átállt a Dragon Age 4 fejlesztésére, a stúdió austini brigádja ma is azon dolgozik, hogy helyrehozzák a játék hibáit. Ebből a projektből láthatunk most pár koncepciórajzot.

Az Anthemet bátran elkönyvelhetjük a 2019-es év egyik legnagyobb bukásának, de a BioWare Austin mégsem engedi el a játékot. A stúdió feje, Christian Dailey az utóbbi hetekben határozottan aktivizálta magát Twitteren, több korai képet és konceptuális dizájnt megosztott az online akció-RPG nagy frissítéséről, ami a remények szerint újra sínre terelheti a fuccsba ment játékot.


Dailey bemutatott néhány érdekes helyszínt, valamint egy teljesen új frakciót is: a Pirates of Blood Wind névre hallgató kalózbanda főhadiszállása stílszerűen egy hatalmas koponyára emlékeztető sziklánál kapott helyet. Ez persze önmagában kevés lenne, de a team a játék kulcsfontosságú rendszereit is alaposan átdolgozza majd.

Figyelmet kap a matchmaking, a játékosok autonómiája, átdolgozásra kerül a fejlődési és lootrendszer, nagyobb hangsúly kerül a barátokkal való közös játékra, na, és persze az endgame-tartalmak sem ússzák meg komolyabb revízió nélkül. A részletekről egy hamarosan érkező blogposztban mesélnek majd bővebben.

18 komment - szólj hozzá!