Úton a fehér Xbox Series X?

Csak idő kérdésének tűnik, hogy előbb-utóbb fehér színben is boltokba bekerüljön a Microsoft újgenerációs konzolja, eddig azonban még csak a fekete hűtőszekrényt és a hozzá illő kontrollert láthattuk. Most egy fehér irányító is lencsevégre került.

Szinte mérget vehetünk rá, hogy a későbbiekben fehér színben is megvásárolható lesz majd a Microsoft új konzolja. Ezt támasztja alá egy, a Redditen közzétett fotó is, amin az Xbox Series X kontrollerét először láthatjuk fehér színben.

A fotó különlegessége természetesen az, hogy a Microsoft nem ejtett még szót ilyesféle változatról, eddig kizárólag a fekete festésű konzolt és kontrollert reklámozták. Ha az előző generáció példáját vesszük alapul, könnyen elképzelhetjük azt is, hogy a fehér változat nem az első körben piacra kerülő Series X színe lesz, hanem annak az olcsóbb kistestvére, a sokat pletykált Lockhart, azaz Xbox Series S viselheti a világos festést.

Ez határozottan egybecsengene az Xbox One S és Xbox One X megjelenésekor látottakkal, hiszen a gyengébb (később lemezmeghajtó nélküli) konzol fehérben, a natív 4K felbontást támogató erősebb gép pedig feketében került piacra.

3 komment - szólj hozzá!