Spacebase Startopia - vár álmaid űrállomása

A science-fiction alkotások egyik legizgalmasabb, leglátványosabb aspektusa, amikor azokat a tereket látjuk, ahol a számtalan idegen faj közösen éli életét. A Spacebase Startopiában a mi dolgunk egy ilyen űrállomást létrehozni és megvédeni.

Ha mindig is szerettél volna te lenni a Mass Effect Fellegvárának főépítésze, akkor a Realmforge Studios és a Kalypso Media most megadja neked az esélyt rá. A Spacebase Startopiában a feladatunk egy olyan űrállomás felhúzása, amely számtalan idegen civilizációnak ad otthont. Gondoskodj a bevételekről, kezeld a különböző szinteket, időnként pedig RTS-szerű Skirmishekben is meg kell védened az állomásodat.

A Spacebase Startopia a hétvége folyamán felkerült a Steamre, és már elő is lehet rendelni – a bónusz, hogyha előrendeled, máris hozzáférhetsz a zárt bétateszthez. A bétában három gyakorlópálya, három sztoriküldetés, a Skirmish mód korai változata és 15 különböző, felépíthető terem vár. A béta még fog frissülni, ahogy közeledünk a megjelenéshez.

A Spacebase Startopiát október 23-án adják ki PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, 2021-ben pedig egy Nintendo Switch-változat is követi ezeket.

2 komment - szólj hozzá!