Spacebase Startopia - vár álmaid űrállomása

  • Írta: gorien
  • 2020. július 27.
  • Korai verzió
Link másolása
A science-fiction alkotások egyik legizgalmasabb, leglátványosabb aspektusa, amikor azokat a tereket látjuk, ahol a számtalan idegen faj közösen éli életét. A Spacebase Startopiában a mi dolgunk egy ilyen űrállomást létrehozni és megvédeni.

Ha mindig is szerettél volna te lenni a Mass Effect Fellegvárának főépítésze, akkor a Realmforge Studios és a Kalypso Media most megadja neked az esélyt rá. A Spacebase Startopiában a feladatunk egy olyan űrállomás felhúzása, amely számtalan idegen civilizációnak ad otthont. Gondoskodj a bevételekről, kezeld a különböző szinteket, időnként pedig RTS-szerű Skirmishekben is meg kell védened az állomásodat.

A Spacebase Startopia a hétvége folyamán felkerült a Steamre, és már elő is lehet rendelni – a bónusz, hogyha előrendeled, máris hozzáférhetsz a zárt bétateszthez. A bétában három gyakorlópálya, három sztoriküldetés, a Skirmish mód korai változata és 15 különböző, felépíthető terem vár. A béta még fog frissülni, ahogy közeledünk a megjelenéshez.

A Spacebase Startopiát október 23-án adják ki PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, 2021-ben pedig egy Nintendo Switch-változat is követi ezeket.

2.
2.
Ooorky
#1: Egy 20 éves játék remake-je, az erdetinél a hardverlimit miatt volt szükség ilyen design-ra, úgy látszik nem akartak rajta változtatni.
1.
1.
KopyAti
Ez tök jó lenne, ha nem ilyen bugyuta grafikával csinálták volna meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...