Brit toplista: a Ghost of Tsushima most is a csúcson

Nem történtek látványos változások a britek játékfogyasztási szokásaiban az elmúlt héten. A Sucker Punch szamurájos játéka változatlanul az élen áll, míg a tíz legtöbb játék között nem találunk új megjelenést a legfrissebb összesítés szerint.
  • Írta: gorien

Kommentek

#12
Megérdemelten! :)
#11
Törölt felhasználó
#9: Nem is igazi lista ez, amin nincs 60 napos wow gamecard! Az az igazi ;-)
#9
Inkább a 90-es évek zenei toplistáira emlékeztet a dolog, amiben több volt a marketing mint a realitás. Azok is csak voltak, élen az aktuális újdonsággal, de senki nem tudta miből jöttek össze a helyezések, mert senki nem szavazott semmire mivel azt se tudta senki hogyan és hova kéne.
#8
#2: A GTA Online az oka valószínűleg. Rengeteg csalót bannolnak onnan, akik képesek újra és újra megvenni, hogy játszhassanak.
#7
#1: Tényleg durva egy lassacskán 10 éves címtől.
#4
Most kezdtem el játszani a Ghost of... - val. Ne hagyjátok magatokat becsapni, hogy ez egy AC klón. Teljesen egyedi atmoszféra, lendületes harcrendszer. Nem bántam meg, hogy megvettem.
#3
#2: Mario Kart 8-at már megjelenése óta nem lehet kirobbantani, van egy olyan érzésem, hogy már 100db-os eladás is elég a top10-hez...
#2
Értem hogy a GTA az évtized legnépszerűbb játéka, de ez nekem már sok.
Nekem is "sikerült" kétszer megvenni, de ennyi év után már nehezen hiszem el, hogy még mindig ennyien veszik.
Nem lehet hogy a Rockstar önmagának veszi meg ezeket a példányokat??
Hiszen ezzel relatíve kis költséggel nagy marketing értéket érnek el azzal hogy minden héten ott vannak a top 10-ben és ezt sok ezer portál folyamatosan lehozza...
#1
Ez a GTA V elképesztő menetet nyom a Rockstarnak!