Zsánert vált a Phantom Doctrine folytatása

  • Írta: gorien
  • 2020. július 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A Phantom Doctrine egy alternatív, hidegháborús valóságban játszódik, ahol a világra a legnagyobb fenyegetést a Cabal nevű szervezet jelenti. A mi feladatunk lesz az ő megállításuk, ám a folytatás több szempontból is szakít az elődjével.

A Phantom Doctrine, ami 2018-ban jelent meg, egy körökre osztott stratégiai játék volt, hidegháborús köntössel, amiben kémeket irányítottunk. A most bejelentett Phantom Doctrine 2: The Cabal marad ebben az alternatív univerzumban: a csernobili katasztrófát előidéző, Cabal nevezetű szervezet újra lecsap. Az első részben velük játszottál, most pedig épp fel kell számolnod a csoportot.

Ám míg az előd az XCOM-szerű játékok sorát erősítette, addig a Phantom Doctrine 2 ejti a körökre osztottságot, és helyette egy külső nézetes lövölde lesz, ami inkább a Hitmanre hajaz. Habár mostantól a főszereplő válla fölül figyeljük az eseményeket, és gyakrabban fognak szólni a fegyverek, a kémes aspektust nem hagyják el teljesen a fejlesztők: lopakodásra, hullák elrejtésére, ellenséges katonák megszemélyesítésére is szükségünk lesz a küldetések során.

A Phantom Doctrine 2 Steam-oldalán csak a „Top Secret” felirat szerepel a megjelenés idejénél, úgyhogy ennek a felfedésére még várhatunk. Egyelőre csak PC-s verzióról tudunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...