Mozgásban az új Crash Bandicoot

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 27.
  • Videó
Link másolása
A múlt hét végén egy nagy adag beszámolót szállított a nemzetközi játéksajtó a Crash Bandicoot negyedik részéről, miután futhattak egy kört a várva-várt folytatással. Bónuszként némi gameplay videó is érkezett.

Az újságírók két pályát próbálhattak ki, a beszámolóik pedig pozitívak alapvetően: az ígéretek szerint a rajongók nem fognak csalódni, a Crash Bandicoot 4: It's About Time kőkemény platformernek ígérkezik, amelybe szerencsére újdonságokból is jutott bőven. Az eredeti trilógia közvetlen folytatásának szánt játékban például Doctor Neo Cortex bőrébe is belebújhatunk majd, és természetesen új maszkokra - és így új képességekre - is számíthatunk.

A játék október 2-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Mi a GameSpot bemutatóit ágyaztuk be ide, de érdemes lehet fellapozni a Gematsu gyűjtését is, ahol további látnivalókat találtok!

2.
2.
Szerintem jó dolog, hogy ennyi idő után jön egy negyedik rész. Elvárni nem kell tőle, hogy ugyan olyan hatalmas döbbenet legyen, mint fiatal korunkban az 1-2-3, de aki szereti, annak már csak jól jön egy kis új rész. :)
1.
1.
RangerFox
Már a negyedik újságírótól hallom a challenging but fair jelzőt a játékról. És pont erre van szükség, nagyon örülök neki, egyre jobban várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...