Halo Infinite - együtt érkezik a kampány és a multi

A korábbi pletykákkal és találgatásokkal ellentétben együtt érkezik majd a Halo Infinite egy- és többjátékos módja, és nem váratja meg a Microsoft a multival a rajongókat. Igaz, bétatesztelni nem biztos, hogy tudjuk majd.

Lényegében a Halo Infinite bejelentése óta pletykálják, hogy a sorozat következő tíz évének megágyazó, platformnak tekintett játék két részletben jelenik meg, így elsőként a kampányt kapjuk meg hozzá, és csak aztán a multiplayert. Erre erősíthetett volna rá az a tény is, hogy a Microsoft első körben csak az egyjátékos szegmenst mutatta be, ahogy azonban arra mi is felhívtuk a figyelmet, láttunk már hasonló módon felépített marketingkampányt a történelemben.

Úgy tűnik, tényleg nincs semmi látnivaló, legalábbis a 343 Industries közösségi menedzsere,  Brian Jarrard szó szerint így cáfolta a fenti pletykákat a Twitteren. Ez alapján tehát a Halo Infinite-nek mind a sztori-, mind pedig a multiplayer részét megkapjuk idén karácsonykor, még akkor is, ha utóbbi részleteit egyelőre nem osztották meg velünk a készítők: mindössze annyit tudunk róla, hogy a grappling hook a többjátékos meccsek során is használható lesz, továbbá kapunk osztott képernyős játékot és online kooperatív módot is. 

Az már más kérdés, hogy a koronavírus-járvány miatt bizonytalanná váltak a korábban beharangozott bétatesztelési lehetőségek. A játék leleplezésekor a készítők azt ígérték, hogy a Halo Infinite-hez is indítanak majd olyan próbaköröket, amiket az Xbox One-os The Master Chief Collection óta minden Halo-tartalomhoz, az idei évvel járó kihívások miatt azonban nem kizárt, hogy a nyilvános tesztekből kevesebb lesz, vagy akár teljesen el is kaszálják azokat a készítők, hogy tudják tartani a fejlesztési ütemtervet.

39 komment - szólj hozzá!