Halo Infinite - együtt érkezik a kampány és a multi

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 27.
  • Hír
Link másolása
A korábbi pletykákkal és találgatásokkal ellentétben együtt érkezik majd a Halo Infinite egy- és többjátékos módja, és nem váratja meg a Microsoft a multival a rajongókat. Igaz, bétatesztelni nem biztos, hogy tudjuk majd.

Lényegében a Halo Infinite bejelentése óta pletykálják, hogy a sorozat következő tíz évének megágyazó, platformnak tekintett játék két részletben jelenik meg, így elsőként a kampányt kapjuk meg hozzá, és csak aztán a multiplayert. Erre erősíthetett volna rá az a tény is, hogy a Microsoft első körben csak az egyjátékos szegmenst mutatta be, ahogy azonban arra mi is felhívtuk a figyelmet, láttunk már hasonló módon felépített marketingkampányt a történelemben.

Úgy tűnik, tényleg nincs semmi látnivaló, legalábbis a 343 Industries közösségi menedzsere,  Brian Jarrard szó szerint így cáfolta a fenti pletykákat a Twitteren. Ez alapján tehát a Halo Infinite-nek mind a sztori-, mind pedig a multiplayer részét megkapjuk idén karácsonykor, még akkor is, ha utóbbi részleteit egyelőre nem osztották meg velünk a készítők: mindössze annyit tudunk róla, hogy a grappling hook a többjátékos meccsek során is használható lesz, továbbá kapunk osztott képernyős játékot és online kooperatív módot is. 

Az már más kérdés, hogy a koronavírus-járvány miatt bizonytalanná váltak a korábban beharangozott bétatesztelési lehetőségek. A játék leleplezésekor a készítők azt ígérték, hogy a Halo Infinite-hez is indítanak majd olyan próbaköröket, amiket az Xbox One-os The Master Chief Collection óta minden Halo-tartalomhoz, az idei évvel járó kihívások miatt azonban nem kizárt, hogy a nyilvános tesztekből kevesebb lesz, vagy akár teljesen el is kaszálják azokat a készítők, hogy tudják tartani a fejlesztési ütemtervet.

38.
38.
kopic
#35: Ez jogos. 5. sztorija tenyleg a szarral volt egyenlo en szerintem, a 4 meg siman a legerzelmesebb, legizgalmasabb talan, 3x is vegigvittem.
De amit a GP-rol mond, az elegge elgondolkodtato...
37.
37.
Ps fanboy
#35: Hát mondjuk én sem vagyok egy élő Halo lexikon, de nem is az a lényeg. Engem inkább a Microsoft felfogásra kihegyezett mondandója döbbenett meg.
35.
35.
adamsfamily
#28: Amúgy ez az Otherworld-ös faszi bazira nincs képben az egész Halo sorozattal.Konkrétan faszságokat beszél.
Eleve ez a sztori a Halo Wars 2 történetét folytatja,ami az 5 után játszódik.
De az is sokat elárul,hogy a Halo 4 sztorija szerinte szar,a Halo 5 meg jó volt...
30.
30.
Akit érdekel a téma, itt egy cikk arról, hogy az Xbox marketingese szerint nem egy hatalmas profit momentán a gamepass.

https://www.pcgamer.com/xbox-game-pass-isnt-a-big-profit-play-now-says-microsoft/
29.
29.
adamsfamily
#28: Eddig is ez volt sajnos a Micronál a módi.Nem jött be a Mixer,megy a kukába.Nem jött be a Zune,ment a kukába.Nem jött be a smart glass,ment a kukába,de ott volt az msn lelövése,stb.
Szerintem az is egy csoda,hogy a One bukása után nem engedték el az egész xbox márkát.
Nem rossz gép maga az xbox,de amit a Microsoft művel az egyenesen szánalmas és az új gépet jó formán megjelenés előtt kinyírja.
Megcéloztak egy "csóróbb" réteget,de az a réteg inkább vesz egy PS-t ha már választani kell,mert ez a felhozatal maximum a game pass miatt vonzó.
28.
28.
Ps fanboy
#18: Amiket most a Zoly elmondott a Halo-ról meg úgy ale cuzam a Microsoft ról nekem abban kb. egy újdonság volt összesen amire rávilágított és tényleg lehet rá számítani ha esetlegesen nagyon nem jönnek be az Micro lépései. Az azért elég lesujtó, de a Micro úgy meglépi mint a huzat ha kell. Az pedig a pá pá X divízió.
27.
27.
semike
#23: .....ettől függetlenül biztos megveszem mert Halo. :)
De, hogy új gépet Biztos nem veszek az tuti. Mire is vennék?! Az Ori-ra?!?:))))
26.
26.
semike
#23: Nem is azt mondom, hogy jól csinálják, igenis elmennek a marketing f@szságukkal filszpenszerestűl az édes jó anyukájukba!!De mi játékosok is elfelejtettünk játszani...
25.
25.
semike
#23: Nem is azt mondom, hogy jól csinálják, igenis elmennek a marketing f@szságukkal filszpenszerestűl az édes jó anyukájukba!!De mi játékosok is elfelejtettünk játszani...
23.
23.
Őrnagy
#22: Van benne valami. Csak tudod, amikor az egyik fejlesztő csapat meg tudja csinálni a játékot jóra ÉS szépre is, akkor elvárnánk a másik csapattól is ugyanezt, főleg, ha ők azzal dicsekszenek, hogy ez a világ legdrágábban fejlesztett játéka (lásd Halo, állítólag 500 millió!!! dolcsi)
22.
22.
semike
Szerintem meg pont leszarom, van itthon ps4/xbox, ha egyik nap Grand Turismo, másnap Forcccca :) Halo-t szeressük mert régóta játszuk, már-már nosztalgia.
Amúgy ne csodálkozzunk h 4-5évig készül egy nyomorult játék, ha a legnagyobb problémánk a Didzsitálfundry-t bámulva a fűszálak megfelelően dőlnek-e a játékban, vaaaaagy amikor azon vagyunk kiakadva, miért néz ki bénán a közönség a Dirt-ben...:))))
Kurvára hülyeségekkel foglalkozunk, játszani kellene, csak már mindenki fps-t számol...
Hát most komolyan ki a francot érdekel a közönség egy autós játékban, ahol tizedekkel kell küzdeni. Vagy, hogy most itt a Halo-ben milyen szar a grafika?! Biztos szar lesz!!WTF?!
21.
21.
SLi
#18: szrí fór szrí
19.
19.
kopic
#14: +1

Igazabol egyedul az Infinite miatt meg reszben a GP-s is, nem csereltem be az S-t es vettem Ps4-et, de ezekutan lehet mihamarabb megteszem...
18.
18.
kopic
https://youtu.be/cEOkc9U9190

Adom Zoly szinte minden szavat...
9.
9.
Mortis
#8: aki nem iróniából, jó röhögések kedvéért követi az Otherworld-döt, annál eleve van valami komoly probléma.
a Halo-s az utóbbi időkben készült legnormálisabb videója: arról a franchise-ról valamiért képes kulturáltan s neadjisten önellentmondások nélkül beszélni, mert csak távolról kedveli, nem különösebb rajongó - ugyanez a Gears-nél - a leghasznosabb kritikákat és élménybeszámolókat mindig azok fogalmazzák meg, akik nem esnek transzba a dühüktől vagy a könnyeiktől s egyenesen, tényszerűen beszélnek az adott játékról.
4.
4.
#3: Valóban. Amikor hivatalosan PS oldalak direkt fikáznak egy játékot az szerfelett érdekes, mert bár én is vártam volna lépést a ronda Halo ellen, de úgy látszik, hogy nincs mit mutatni? Legalábbis én azt hittem, hogy a Sony most elővesz valami jó videót egy készülő cuccról és és hát beszéljen a lényeg de egyelőre semmi.

Szerintem így nehéz lesz überelni az Xbox show-t, ráadásul minden ami ott volt jön gamepass-be. Ha a PS show meg a PS2-től kezdve az összes remastered játékkal lesz tele új áron, az nem biztos, hogy el fogja nyerni mindenki tetszését.

Én amúgy már-már meglepve figyelem, hogyan növekszik a feszültség a két oldal között. Mindig így volt. Ezen alkalommal először is a Sony-sok brutálisan lefikázzák ezt a cuccot, míg az X-esek általában csendben vannak. De amikor jön a következő Sony anyag ez lehet, hogy egyszerre fog rá visszazúdulni, akkor meg majd mindenki meglepődik és jajgat, hogy mentse meg a moderátor.

De a régi szép idők voltak a kemények, amikor a konzolosok fikáztak le minket. Jött a PS360 és az teljesen nyilvánvaló volt, hogy olyan grafikát még nem is láttunk. A sajtó meg állandóan azzal volt tele, hogy a PC halott, meg lehet szüntetni a gyártást. Aztán akkor nem elég, hogy a PS és a Box eléggé ölte egymást (meg sok volt az exkluzív mindkét oldalon), de ha odamentél PC-s fejjel és azt mondtad, hogy hé, de ez a játék semmi egy másikhoz képest, akkor összefogtak és úgy fikáztak. Nem telt bele fél év, mindenkinek volt új videokártyája és amikor jöttek a multiplatform címek úgy kiborult a bili, hogy ... nos egyesek az óta is a PC-seket tartják a legnagyobb seggfejeknek.
3.
3.
#2: Szerintem kar felni, en twitteren kovetem a DualShockerst meg meg valami ps-es oldalt es naponta megy a hirezes hogy de szar lesz a grafikaja, nem lesz multi, bukta lesz, szar lesz, kb ezek mennek, tuti fizetett tartalom, eddig kb alig volt hir boxrol, most meg gyanusan rengeteg pletyka hogy ilyen meg olyan, hagyjuk mar...
2.
2.
kopic
En mar most elegge felek, hogy milyen lesz maga a jatek megjeleneskor. Szerintem erosen felkeszen fogjak kiadni, akkor pedig nalam RIP Halo, Phil bacsi meg mehet majd a picsaba
1.
1.
Komolyan volt olyan, aki elhitte, hogy multi nelkul jon az uj Halo? Rohej :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...