Íme, a PlayStation Plus augusztusi felhozatala

Lehullott a lepel a PlayStation Plus augusztusi játékairól. A Sony ezúttal is kitett magáért: kapunk egy újabb Call of Dutyt, és egy indie fejlesztést, amely egyébként aznap jelenik meg.

Nagyon úgy tűnik, hogy az augusztusunk a Call of Dutyról szól majd: eléggé esélyes, hogy az Activision a Modern Warfare és a Warzone új évadával párhuzamosan a Call of Duty: Black Ops - Cold War néven futó idei epizódot is bejelenti majd, és ha ez még nem lenne elég, a PlayStation Plus-előfizetők a Call of Duty: Modern Warfare 2 kampányának remasterelt kiadását is megkapják ajándékba.

A legjobb, hogy a letöltéssel nem is kell várnunk augusztusig, hiszen a játékot már holnaptól magunkévá tehetjük. Ha nem kenyerünk a Call of Duty, akkor sincs gond: az augusztusi kínálat másik címe a Fall Guys: Ultimate Knockout című partijáték, amely tulajdonképpen egy ügyességi feladatokra épülő battle royale. Ez utóbbi érdekessége, hogy augusztus 4-én fog megjelenni, vagyis a PlayStation Plus-tagok már a rajt pillanatától kezdve ingyen elérik. (Zárójelben: annak idején a Rocket League is PlayStation Plus-címként rajtolt, ami nem kicsit közrejátszott a későbbi sikereiben.)

A játékokat augusztus 31-ig adhatjátok hozzá a könyvtáratokhoz fizetés nélkül, utána a szeptemberi címeké a főszerep. 

16 komment - szólj hozzá!