The Medium - ilyen gép kell majd hozzá

A hétvége folyamán kikerült a The Medium steames adatlapjára, hogy milyen konfiguráció szükséges majd a Bloober Team ígéretes horrorjátékának futtatásához. Az 1080p-s és a 4K-s felbontáshoz is kapunk ajánlásokat.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#7
#3: Azért ez elég erős kijelentés.A Gran Turismo 7 és a Horizon:FW eléggé next gennek tűnt.
Szerintem ez inkább ennek a Bloober nek a szégyene,hogy ilyen gépigény mellé csak ennyit tudnak letenni.A Blair Witch is elég hitványul volt optimalizálva,pedig semmi extra nem volt benne.
#6
"Medium configuration"... XD
#5
És mi értelme ezeknek a kérdéseknek?

Ott a válasz a 4k ajánlottnál... 2080 as vga alsó hangon 250k a vga a konzolt meg megveszed 180-200ból és ez még csak egy gen eleji cím..
#4
#1: Nem kell messzemenő következtetéseket levonni persze, de ott az alján, hogy 4k és ray tracing esetén 2080 szükséges. Persze biztos vagyok benne, hogy a ray tracing sem high meg ultra szinten lesz a konzolokon
#3
Mi értelme van a generációváltásnak, ha a bejelentett "next gen" játékok is úgy néznek ki mint a mostaniak?
#2
Törölt felhasználó
#1: Egy mostani közép kategóriás pc, még a PS6-t is maxon fogja vinni.Bocs az ezután következő konzol generációt.Mielőtt a xbox meg ps fanok nekem esnének.
#1
Hááát. Gépigénynek oké, semmi nagy. De most így a minimumot megnézve 4 magos, 8 szálas processzor a minimum? Meg 8 giga RAM? 30 giga hely. Most be lett mutatva a játék az Xbox show-n, úgyhogy valahogy az agyam a nextgen-hez kötötte a játékot. De ha az ajánlottat is nézi az ember ahova az RTX 2070 elég, oda az 1080 is elég. Nem tudom, hogy ebből lehet-e következtetni a konzol erejére, de remélem nem.