Cyberpunk 2077 - így fest Pacifica

A CD Projekt RED folytatja Night City kerületeinek bemutatását, ezúttal az egykori nyaralónegyed került sorra. Két concept art ábrázolja, mivé vált a valamikor sokkal szebb napokat is látott környék, ahová már a rendőrség sem mer bemenni.

Folytatva a Night City-i városnézést, a legújabb megállónk Pacifica. Az egykori nyaralókörzet a maga idejében turisták millióit vonzotta, mára azonban csak árnyéka önmagának – a pusztulásra ítélt árnyéka. Önfeledt vakációzók helyett erőszakot és bandákat találni az utcákon, és ide vette be magát a Voodoo Boys nevű csapat is, akik sikeresen tartják távol a rendőrséget az egykor szebb napokat látott körzettől.

A CD Projekt RED július elején kezdett bele a Cyberpunk 2077-nek otthont adó város bemutatásába. Először kaptunk egy összefoglalót Night Cityről, aztán a csapat Westbrook és Santo Domingo concept artjait mutatta meg. Feltehetően a másik három körzet sem marad ki, így számíthatunk még bejelentkezésre a fejlesztők részéről.

A Cyberpunk 2077 november 19-én debütál PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en, a next-gen konzolokra pedig ingyenesen frissíthetjük majd fel.

13 komment - szólj hozzá!