Frissítve: PlayStation 4-re is érkezik a Cuphead?

  • Írta: Baloo
  • 2020. július 28.
  • Pletyka
Link másolása
Nagyon úgy néz ki, hogy három év után a Sony konzoljára is ellátogat minden idők egyik legstílusosabb indie játéka, a Cuphead. A PlayStation Store áruházban bukott le a játék egy idő előtt felkerült adatlap miatt.

Miközben teljes gőzzel készül a Netflix égisze alatt a The Cuphead Show, nagyon úgy tűnik, hogy mellette újabb platformot hódíthat meg a Studio MDHR idegőrlően nehéz run and gun-játéka.

Ahogyan a fenti képen is látható, valaki túlbuzgó módon, idő előtt töltötte fel a játék adatlapját a PS Store felületére. Habár az adatlap nem volt megnyitható - és azóta már az ikont is eltávolították -, ez így is elég erős bizonyíték rá, hogy hamarosan a PS4-tulajok is kezdhetik a kontrollereik amortizálását.

Valószínűleg a hivatalos bejelentésre sem kell már sokat várnunk, ugyanis az egész szivárgás kísértetiesen egybeesik azzal, amit Geoff Keighley ígért a ma esti Summer Game Fest-bemutató alkalmából: eszerint az egyik "közönségkedvenc indie stúdió" játékához kapunk majd friss híreket.

Update! Igaznak bizonyultak a pletykák, és nem csak bejelentették, de már meg is vásárolható a Cuphead PS4-re a PS Store-on keresztül.

11.
11.
Ooorky
#3: Én 4. vagy 5. pályáig jutottam, de egyszerűen ráuntam.
A rengeteg beleölt munka miatt a készítők megérdemelték azt a 15€-t amit ráköltöttem, de nekem nagyon nem gyere be.
6.
6.
Yanez
Számomra ez minimum a nap híre! Mindig is csorgattam a nyálam erre a játékra és úgy voltam vele, hogy egyszer majd pc-n kitolom. Így viszont már kivárom. Remélem az Ori széria is erre a sorsra jut!
4.
4.
Darksiders84
#3: Huh akkor ez tényleg más kategória...
3.
3.
Slik
en kb 6x ultem neki es miutan 15x sem sikerult tulmenni az elso palyan mindig letettem rola
minden from software jatekot kitoltam es rengeteg mast is a legnehezebb fokozaton de erre valahogy nem sikerult raerezni eddig
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...