Frissítve: PlayStation 4-re is érkezik a Cuphead?

Nagyon úgy néz ki, hogy három év után a Sony konzoljára is ellátogat minden idők egyik legstílusosabb indie játéka, a Cuphead. A PlayStation Store áruházban bukott le a játék egy idő előtt felkerült adatlap miatt.

Miközben teljes gőzzel készül a Netflix égisze alatt a The Cuphead Show, nagyon úgy tűnik, hogy mellette újabb platformot hódíthat meg a Studio MDHR idegőrlően nehéz run and gun-játéka.

Ahogyan a fenti képen is látható, valaki túlbuzgó módon, idő előtt töltötte fel a játék adatlapját a PS Store felületére. Habár az adatlap nem volt megnyitható - és azóta már az ikont is eltávolították -, ez így is elég erős bizonyíték rá, hogy hamarosan a PS4-tulajok is kezdhetik a kontrollereik amortizálását.

Valószínűleg a hivatalos bejelentésre sem kell már sokat várnunk, ugyanis az egész szivárgás kísértetiesen egybeesik azzal, amit Geoff Keighley ígért a ma esti Summer Game Fest-bemutató alkalmából: eszerint az egyik "közönségkedvenc indie stúdió" játékához kapunk majd friss híreket.

Update! Igaznak bizonyultak a pletykák, és nem csak bejelentették, de már meg is vásárolható a Cuphead PS4-re a PS Store-on keresztül.

12 komment - szólj hozzá!