Egyet fizet, két Spider-Mant vihet?

Érdekes pletyka bukkant fel a világhálón, miszerint a Spider-Man: Miles Morales egy csomagban érkezhet majd a 2018-as Marvel's Spider-Man PlayStation 5-höz igazított kiadásával.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#13
Kimoderált üzenet
#12
Kimoderált üzenet
#11
Kimoderált üzenet
#10
#7: Elméletileg nyitónak mondják.
#9
YanezModerátor
Így kéne mindenkinek csinálni, ha jön egy játékból folytatás, mert az mint tudjuk hosszú idő, de egy nagyobb DLC szépen csillapítja a vágyat. :) Pl a Wolfenstein-nél is jól jött. Főleg a GTA fanok tudnának értékelni egy ilyen megoldást!
#8
miota elek a pokember a kedvencem de engem a varosban repkedest leszamitva semmi nem tudott igazan lekotni, lenyugozni ebben az ujban
valahogy kicsit buta volt az egesz foleg a boss fightok meg a lopakodos reszek?! egy elegge benan ujragobdolt batman jatek lett amit nagyon sajnalok
meg mindig a web of shadows volt talan a legjobb
#7
Ez ps5 nyítócím lesz? Vagy később jön?
#6
#1: xD... Istenem... A Lost legacy is olyan standalone dlc volt, hogy alig rövidebb mint egy Gears 5 mondjuk. És fele vagy 2/3 árban jött.

Amúgy ideális kezdeni, jókor jön eladhatóság szempontból a feka póki vonal, ráadásul a hozzám hasonlók kedvét sem basszák el, akik imádták az egyet, de kb. leszarják Miles vonalát és kaphatunk majd egy teljes értékű pókica 2-t, Peterrel.
#5
És azért gondolom egy valódi folytatást Parkerrel gondolnak nem Miles-al,nem megbántva ezzel a karaktert és még csak véletlen se a bőrszíne miatt mondom ezt!
#4
#2: Az,hogy csak egy rövidebb dlc,egy második rész jó esetben 2022-ben érkezett volna,ami így valószínű csúszik 23-24-re!
#3
#1: Még 2 év kellett volna neki,szerintem ezért döntöttek egy fél játék mellett.Nagyon erős vásárlói tábora van pókinak,gondolom ezért is döntöttek úgy,hogy nyitásra egy dlc szerűség.De lesz 2 rész szerintem még ebben a generációban!

Más oldalon írtak teóriákat,hogy hogy is lenne jó ha kiadnák és mindenki eldöntené melyiket veszi.Szerintem ez így nagyjából korrekt lenne.
1. Csak Miles mondjuk 40 dollár
2. Miles+2018-as rész 60 dollár
Akinek meg megvan a 2018-as rész ingyen megkapja a felújítást,akinek meg nincs annak jól jön hogy ha lesz egy csomag amiben benne van.
#1
Szerintem sem lenne meglepő, ha mindent újra eladnának még egyszer. Ez a DLC, meg hagyjuk már. De annyi bizonyos, hogy ez akár egy második rész is lehetett volna, csak gondolom szépen nem hagytak rá elég időt, hogy elkészüljön.