Új-Zéland - a legjobb nyílt világú játék

  • Írta: szlav
  • 2020. július 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Új-Zéland turisztikai hivatala nem jön zavarba, ha a feladat az, hogy igazán érdekessé tegyék az országukat. A Play NZ nevezetű kamujáték bemutatja, hogy milyen fergeteges kalandok várnak ránk a maorik földjén.

Csalunk egy kicsit, ez a hírünk nem egy valódi, létező játékról szól, de nehéz elmenni Új-Zéland legújabb turisztikai kampányvideója mellett. A Play NZ az első olyan "videojáték", ahol egy valódi országot járhatunk be - ebből láthatunk most egy kis gameplay-ízelítőt. Izgalmas biciklitúrák, vadvízi evezés, csodás tájak és kínos táncversenyek várnak ránk, mindez természetesen egy nyílt világú akció-szerepjáték köntösébe bújtatva.

Ha pedig ti is szeretnétek részt venni Új-Zéland kalandjaiban, nem kell egyből repülőre pattannotok, otthonról is megcsodálhatjátok a pazar tájakat. Az állam hivatalos weboldalán csatlakozhattok a "játékhoz", hála az itt elérhető 180° vagy 360°-os videóküldetéseknek.

1.
1.
Viktor_The_Best
Hogyan kell ezt megrendelni ezt a jatekot? Nem talalom a linket a weboldalukon sem, nem ertem. Ez konzolra van csak vagy van PC-re is? Valaki tud segiteni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...