Jókora frissítést kap a Sekiro: Shadows Die Twice

  • Írta: szlav
  • 2020. július 29.
  • Letöltés
Link másolása
Nem sejtettük, hogy a megjelenése után másfél évvel megkapja az első nagy tartalmi frissítését a Sekiro. Az ingyenes update egy új játékmódot és új kinézeteket tartogat majd.

Sekiro: Shadows Die Twice a tavaly év eleji megjelenése óta nem kapott egyetlen komolyabb frissítést vagy DLC-t sem, így teljesen váratlannak hatott a FromSoftware bejelentése, miszerint az őrületes nehézségéről ismert soulslike idén október 29-én egy komoly tartalmi csomaggal bővül majd.

A mindenki számára ingyenesen elérhető frissítés egy új játékmóddal, az úgynevezett Gauntlet of Strength opcióval bővíti a játékot. Ez egy afféle boss rush-kihívás, melynek során a játékosok újra megmérkőzhetnek a korábban már legyűrt főellenfelekkel, a legtapasztaltabb játékosok pedig halál nélkül zsinórban végigszaladhatnak a bossokon.

Wolf kap néhány új öltözéket is. Három új kinézet válik majd elérhetővé, ezek közül pedig egyelőre kettőt, az Old Ashina Shinobi és a Tengu skinek neveit fedték fel a japánok, azt azonban nem árulták el, hogy miként szerezhetjük majd meg őket. A játék kap egy különös új fícsört is: a Remnants rendszerével 30 másodperces felvételeket készíthetünk a karakterünkről, ezt pedig átküldhetjük más játékosok világába.

13.
13.
kamgecam
Kis ízelítő, kedvcsináló a GoT-hoz! Saját!:)
https://youtu.be/gg24R5JKBOo
12.
12.
Fata Morgana
A gamet platináztam és NG5+ lett a vége de úgygondolom megéri a NG6+ végigjátszást ez a frissítés várom szeretettel.
11.
11.
Obi Wan Kenobi
#10: Szerintem ezzel az xboxos marzsot célozták meg.
10.
10.
#9: Persze és végül is nem is egy hülye gondolat. De ebben az esetben a 4-esnek van igaza abból a szempontból, hogy ha valaki végigkocogja a Tsushima-t és utána behuppan Sekiroba, az már a main menüben is annyiszor meghal, hogy nem jut el soha a new game-ig.
9.
9.
Obi Wan Kenobi
#8: Szerintem tudhatták hogy amekkora marketinghullámot a Sony csinált lesz rá kereslet. Ráadásul tuti vannak náluk is piaci elemzők
8.
8.
#2: Érdekes gondolat, de ha ez tényleg egy nagy patch, akkor lehet, hogy nem hétfőn kezdték csinálni.
6.
6.
C0m1n65un
Nagyon jó hír! Nálam az évtized játéka volt! Jó lesz még néhányszor újratolni! Azért, ha nagyon szőrszálhasogató akarnék lenni, akkor egy sima fegyverfejlesztést is belerakhatnának.
3.
3.
Norbaszki
#2: Szerintem abszolút elképzelhető...
2.
2.
Obi Wan Kenobi
Előfordulhat, hogy a Ghost of Tsushima hullámain reménykednek pár új vásárlóban?
1.
1.
Darksiders84
Akkor ezek még nem tervezik a folytatást sajna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...