Jókora frissítést kap a Sekiro: Shadows Die Twice

Nem sejtettük, hogy a megjelenése után másfél évvel megkapja az első nagy tartalmi frissítését a Sekiro. Az ingyenes update egy új játékmódot és új kinézeteket tartogat majd.

Sekiro: Shadows Die Twice a tavaly év eleji megjelenése óta nem kapott egyetlen komolyabb frissítést vagy DLC-t sem, így teljesen váratlannak hatott a FromSoftware bejelentése, miszerint az őrületes nehézségéről ismert soulslike idén október 29-én egy komoly tartalmi csomaggal bővül majd.

A mindenki számára ingyenesen elérhető frissítés egy új játékmóddal, az úgynevezett Gauntlet of Strength opcióval bővíti a játékot. Ez egy afféle boss rush-kihívás, melynek során a játékosok újra megmérkőzhetnek a korábban már legyűrt főellenfelekkel, a legtapasztaltabb játékosok pedig halál nélkül zsinórban végigszaladhatnak a bossokon.

Wolf kap néhány új öltözéket is. Három új kinézet válik majd elérhetővé, ezek közül pedig egyelőre kettőt, az Old Ashina Shinobi és a Tengu skinek neveit fedték fel a japánok, azt azonban nem árulták el, hogy miként szerezhetjük majd meg őket. A játék kap egy különös új fícsört is: a Remnants rendszerével 30 másodperces felvételeket készíthetünk a karakterünkről, ezt pedig átküldhetjük más játékosok világába.

13 komment - szólj hozzá!