Jókora frissítést kap a Sekiro: Shadows Die Twice

Nem sejtettük, hogy a megjelenése után másfél évvel megkapja az első nagy tartalmi frissítését a Sekiro. Az ingyenes update egy új játékmódot és új kinézeteket tartogat majd.
  • Írta: szlav

Kommentek

#13
Kis ízelítő, kedvcsináló a GoT-hoz! Saját!:)
https://youtu.be/gg24R5JKBOo
#12
A gamet platináztam és NG5+ lett a vége de úgygondolom megéri a NG6+ végigjátszást ez a frissítés várom szeretettel.
#11
#10: Szerintem ezzel az xboxos marzsot célozták meg.
#10
#9: Persze és végül is nem is egy hülye gondolat. De ebben az esetben a 4-esnek van igaza abból a szempontból, hogy ha valaki végigkocogja a Tsushima-t és utána behuppan Sekiroba, az már a main menüben is annyiszor meghal, hogy nem jut el soha a new game-ig.
#9
#8: Szerintem tudhatták hogy amekkora marketinghullámot a Sony csinált lesz rá kereslet. Ráadásul tuti vannak náluk is piaci elemzők
#8
#2: Érdekes gondolat, de ha ez tényleg egy nagy patch, akkor lehet, hogy nem hétfőn kezdték csinálni.
#7
#4: Szerintem lehet, hogy a tálalás miatt valaki megveszi a gyerekének, mondván nincs xboxra, de nagyon hasonlít. Lehet csak így jött ki de nekem marketing szaga van
#6
Nagyon jó hír! Nálam az évtized játéka volt! Jó lesz még néhányszor újratolni! Azért, ha nagyon szőrszálhasogató akarnék lenni, akkor egy sima fegyverfejlesztést is belerakhatnának.
#5
#4: Hidd el sok ember nem vesz / nem tud megvenni egy játékot “rögtön”. Biztos sokan vannak akik szívesen játszanának vele, és még nincs meg.
#3
#2: Szerintem abszolút elképzelhető...
#2
Előfordulhat, hogy a Ghost of Tsushima hullámain reménykednek pár új vásárlóban?
#1
Akkor ezek még nem tervezik a folytatást sajna.