Bright Memory Infinite - előzetesen a gameplay

Egy rövidke videóval hallatott magáról megint a Bright Memory Infinite. Az előzetesben látunk néhány új jelenetet, de a fő részét az akció teszi ki: Shelia gépfegyverrel és karddal is osztja a halált.

A Bright Memory Infinite-et legutoljára a májusi Inside Xbox-epizódban láttuk, amikor megerősítették, hogy a játék az Xbox Series X-en is jelen lesz. A most kezdődő ChinaJoy 2020-on bukkant fel ismét, ezúttal egy olyan előzetessel, amelyben a főszerepet a játék pörgős akciói élvezik – ugat a géppuska, villog a kard, és még néhány különleges képességét is megvillantja Shelia.

A Bright Memory Infinite egy egyszemélyes projektből nőtte ki magát, az FYQD-Studio név alatt futó Zeng Xiancheng kezdetben hobbiként dolgozott rajta, majd a hirtelen népszerűség miatt teljesen újragondolta a játékot – az eredeti változat egyébként már megvásárolható a Steamen, de az Infinite ettől jelentősen el fog térni.

Megjelenési dátumunk még nincs a játékhoz, de a PC-s, az Xbox One-os, a Series X-es és a PlayStation 4-es kiadás biztos.

7 komment - szólj hozzá!