Netflixes animesorozatot kap a Splinter Cell

  • Írta: gorien
  • 2020. július 31.
  • Cooltúra
Link másolása
Megállapodást kötött a Netflix és a Ubisoft, aminek a keretében animesorozatot készítenek a Splinter Cell-játékok alapján. A Variety értesülései szerint két évadot, összesen tizenhat részt kapunk Sam Fisherrel.

A Splinter Cell-játéksorozat egy ideje nem hallat magáról, a 2013-as Blacklist óta nem kapott újabb részt. Persze Sam Fisher azóta bekukkantgat a Ghost Reconban, illetve régóta pletykálnak egy Tom Hardyval készülő filmes feldolgozásról is, de néhány éve erről sem hallunk semmit. A Variety most megtörte a csendet, bár az érkező hír valószínűleg nem olyan, amilyenre a rajongók számítanának.

A magazin volt az első, ami lehozta: megállapodott egymással a Ubisoft és a Netflix egy Splinter Cell-animeadaptáció létrehozásáról. A projekt két évadot, összesen tizenhat epizódot tartalmaz, és értelemszerűen Sam Fisherre koncentrál. Íróként pedig Derek Kolstad áll majd sorozat mögött, akit leginkább a John Wick-filmek miatt ismerhetünk – és már két videojáték-adaptáción is dolgozik a My Friend Pedro és a Just Cause-film képében.

A Variety nem kapott hivatalos megerősítést egyik érintett féltől sem, de a Ubisoft azóta jelezte a Polygonnak, hogy helyesek a sajtóértesülések. Ennél többet nem tudunk a Splinter Cell-sorozatról, nincs hír rendezőről vagy szereplőkről, de mivel animéről beszélünk, elméletben semmi akadálya nincs, hogy Fisher szerepében visszatérjen Michael Ironside, aki 2002 óta szólaltatja meg a karaktert.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...