Modern Warfare - befutott az ötödik szezon teasere

  • Írta: szlav
  • 2020. július 31.
  • Videó
Link másolása
Már csupán néhány napig tart a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone negyedik szezonja, így megkapta a saját beharangozóját a következő tartalmi frissítés is. A főszerepbe ezúttal a Shadow Company zsoldosai kerültek.

Augusztus 5-én megérkezik a Call of Duty: Modern Warfare és a Warzone következő szezonja, és a pletykákkal ellentétben az Activision és az Infinity Ward nem a Call of Duty: Black Ops - Cold Warra melegít be, hanem a modernkori idővonalából emel ki egy-két ismerős arcot. A Modern Warfare 2-ből ismert Shadow Company, Shepard tábornok elitosztaga csatlakozik az online harcokhoz.

Habár az ötödik szezon roadmapjére még várnunk kell néhány napot, úgy tűnik, hogy három operátorral és két új fegyverrel már biztosan találkozhatunk. A Shadow Company zászlaja alatt az előzetesben is feltűnő Rozlin "Roze" Helms, Velikan és Marcus "Lerch" Ortega lesznek játszható operátorok, az új battle pass ingyenes ágán haladva pedig feloldhatjuk majd az AN94 gépkarabélyt és az APC9 géppisztolyt.

A Warzone újdonságairól egyelőre nem kaptunk hivatalos híreket, de ha hihetünk a pletykáknak, az új szezon során megnyílhat Verdansk sportarénája, és elindulhat a pályán körbe-körbe haladó vasút is.

2.
2.
logic5
Fantasztikus.... Akkor egy hétig el sem indítom... Felesleges.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...