Frissítve: Halo Infinite - ingyenes lehet a multiplayer

Érdekes pletyka látott napvilágot a minap: egy ír játékáruház hirdetése szerint free-to-play üzleti modellel érkezhet a Halo Infinite többjátékos porciója, ezzel követve a manapság népszerű trendeket.
  • Írta: szlav

Kommentek

#6
PS3 Ingyenes multi.
360 fizetős.
PS4 fizetős
XO fizetős.
XSX Halo Infinite ingyenes.

Már látom előre hogy a többi miért nem hsz-eket.
Innentől kezdve érdekes lesz hogy mit lép a Sony.

Bár esetemben én továbbra is kizárólag csak SP játékos maradok, teljesen mind 1 hogy mi lesz. PS3-on se használtam soha.
#5
#4: Persze, de a skill alapú shotter kicsit eltér a pénz alapú shooternél. Mondjuk ezen a ponton több minden is elmondható az esetleges "csak" kozmetikai cuccokról és az ingyenességről is. Mondjuk, ha valaki évekig tolja, az meg nem annyira jogos, ha panaszkodik, hogy valamit fizetni kell.
#4
#3: Meg is válaszoltad. Nem hoz több pènzt.
#3
#2: A MW-t is hazavágta a hulladék varzón... Fasza világ jön. Miért nem lehet az, hogy megveszel egy játékot, mint régen, és játszol. Utólag beleb@sznak minden fizetős sz@rt, aztán pengess, ha tovább akarsz játszani...
#2
#1: De a pènzt gondolom termelik ezèrt vannak.
#1
Most akarnek venni vegre Steamre teljes erteku Halo-t megjeleneskor a master chief collection melle, szivesen kipengetem a 70 dolcsit, erre bazz jon ez hogy free to play multi lehet...ne maar!!! tokom kivan ezzel a sok hulladek ingyenes hulyegyerek passal ellatott okorsegbe de komolyan.