Megérkeztek a modok az Epic Games Store-ba

Az Epic Games tovább fejlesztgeti az online játékáruházát. Az achievementek után egy újabb népszerű funkcióval, a modok támogatásával bővül a program. Az első kísérleti nyúl a MechWarrior 5: Mercenaries.

Alig egy napja számoltunk be arról, hogy végre megérkeztek az achievementek az Epic Games Store-ba is, Tim Sweeney bandája azonban nem érte be ennyi újdonsággal a héten. Ma élesedett ugyanis a beépített mod support - az a funkció, amit sokan a Steam egyik legnagyobb ütőkártyájának tartottak az Epic Games Store-ral szemben.

Egyelőre csupán egyetlen játékban érhetjük el ezt a lehetőséget: a MechWarrior 5: Mercenaries lett az első tesztalany, melynek profilján már elérhető a Mods címet viselő fülecske. Jelenleg csupán alig egy tucatnyi letölthető extrát találunk itt, ez azonban elég ahhoz, hogy lássuk, hogyan is fest majd a rendszer.

A modokat kilistázhatjuk a letöltések, illetve a pozitív szavazatok száma szerint, valamint megtalálhatjuk őket számos alkategória szerinti bontásban is. A kereső támogatja a kulcsszavak szerinti keresést is, így ha például kizárólag a látványt módosító extrákra vagyunk kíváncsiak, elég beírnunk a "graphics" vagy "visual" szavakat a keresőbe.

0 komment - szólj hozzá!