Diablo: Immortal - friss előzetes érkezett

Ugye van mobiltelefonotok? Megkezdődött a ChinaJoy 2020-as játékkiállítása, ahol hosszas hallgatás után a Blizzard és a NetEase új mobiljátéka, a Diablo: Immortal is megmutatta magát.
  • Írta: szlav

Kommentek

#10
De kedves a Blizz, hogy emlékeztetre, mennyire le akarom őket bombázni... :D
#9
#5: A nyavajgás vagy a megalaztatás? :) igazából mindkettő előny a mobilos dio hoz...
#8
Kimoderált üzenet
#7
Inkább gyertek réjd sedó ledzsendezni.
Legjobb rpgpvpadhdfpsdvd játék amit valaha kiadtak.
Használjátok ezt a meghívó kódot és kaptak egy sálat meg 2 petákot:
dikkma
#6
#3: Nem kell mindenért ész nélkül örülni, Te is nagyon jól tudod, micsoda kreténséget művelt a Blizzard amikor azt gondolták, hogy jó móka a "NAGY" Diablo bejelentésként és mobilos játékot meghirdetni, mellétéve azt is, hogy amúgy semmi tervünk nincs folytatásra. Ráadásul a fejlesztőket elnézve kapunk egy tucat mobilrpgt. Szóval jah lehessen fanyalogni, mert ez még mindig gyenge mint a lepkefing.
#5
#4: És ha az a fétisem? :)
#4
#3: Off: Milyen területen dolgozol, hogy megalázhat a főnök ? Keres másikat ha nem te voltál a hülye mert egy ilyen főnök hosszútavon kicsinál.
#3
Ohh. Pont jó ez a hír. Rossz napom volt mert a főnök is és az asszony is megalázott, így jól jön beírni ide, mennyire utálok mindent. Esztert is...
#2
A dio 3 utan kinek van kedve ezzel játszani ? Adj a nekromantának egy kétkezes kardot hatalmas dps -el és sátalj végig a játékon... szuper.
#1
JAJ, má tudom melyik ez a játék. Az, amelyikkel nem fogok játszani.