Gameplay traileren dübörög a DiRT 5

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 1.
  • Videó
Link másolása
Közeleg a DiRT 5 megjelenése, így időszerű volt, hogy végre rendes gameplay pillanatokat is villantson a játékból a Codemasters. A legújabb videóban két percen keresztül élvezhetjük a sárdagasztást.

A legutóbbi DiRT 5-előzetesben inkább a hangulatosan összevágott jeleneteké volt a főszerep, most azonban végre kétpercnyi vágatlan gameplay felvételt is kaptunk a Stampede nevű játékmódról.

A videón ott virít a "work in progress" feliratocska, amiből következtethetően nem a játék végleges formáját láthatjuk, de ezt majd csak a megjelenés napján, azaz október 9-én tudjuk ellenőrizni - ekkor érkezik ugyanis a DiRT 5 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Az év végén a következő generációs konzolokra is beszáguldozik a Codemasters játéka, amit ha már megvásároltunk valamelyik korábbi gépre, akkor ingyenesen frissíthetünk next-genre az adott konzolcsaládon belül.

9.
9.
semike
#6: Szerintem meg az.
Pl a Horizon 4-el pl.már azért nem játszottam, mert az a mai gen.-nek szol láthatóan.
Három perc verseny, három perc gumicsirkepörgetés meg jópofizás, megosztás , fészbuktwitternyavaja.....stb. Nem tudom érthető-e.
Ez a Dirt 5 nekem hasonlónak tűnik, de Ne legyen igazam!!!
7.
7.
crytek
Dirt Rally 0.79 euo akik lemaradtak a bundlekról és az ingyen osztásokról!

https://www.fanatical.com/en/game/dirt-rally-game
6.
6.
godach
#5: Szerintem ez egyáltalán nem korosztály függő.
5.
5.
semike
Hááát.....nem szoktam fikázni, de ez valahogy engem már nem mozgat meg. Mondjuk nem is az én korosztályomnak készült.....
4.
4.
crytek
#3: A számozott részek igen azok full arcade-ok. A simet a RALLY vonal képviseli
3.
3.
Darksiders84
Akkor ez a rész majd az árkádosabb kategóriát fogja erősíteni?
2.
2.
Őrnagy
#1: Ugyanmá, ezek a dolgok senkit nem érdekelnek. Sokkal fontosabb az avatárod ruházata, és, hogy 5 másodpercenként nyerj valami kiegészítőt.
1.
1.
crytek
Amikor a 13 éves Sega Rally Racing Evo-ban sokkal jobb a talajdeformáció és a sár megjelenítése az autón na az több mint vicces... Egyszer már valamire használhatnák is az rohadt nagy konzol/pc-erőt a kodgányék...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...