Gameplay traileren dübörög a DiRT 5

Közeleg a DiRT 5 megjelenése, így időszerű volt, hogy végre rendes gameplay pillanatokat is villantson a játékból a Codemasters. A legújabb videóban két percen keresztül élvezhetjük a sárdagasztást.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#9
#6: Szerintem meg az.
Pl a Horizon 4-el pl.már azért nem játszottam, mert az a mai gen.-nek szol láthatóan.
Három perc verseny, három perc gumicsirkepörgetés meg jópofizás, megosztás , fészbuktwitternyavaja.....stb. Nem tudom érthető-e.
Ez a Dirt 5 nekem hasonlónak tűnik, de Ne legyen igazam!!!
#8
Lehet a Codemasters-nek ideje lenne már lecserélni az EGO Engine-t (Dirt Rally 2.0), valami olyasmire mivel elérhető lenne, hogy a sár sárként viselkedjen pl. a Mad Dog Games LLC egész jól használta a Spintires-ben a Havok engine-t. Mert ez így elég gyengusz.
#7
Dirt Rally 0.79 euo akik lemaradtak a bundlekról és az ingyen osztásokról!

https://www.fanatical.com/en/game/dirt-rally-game
#6
#5: Szerintem ez egyáltalán nem korosztály függő.
#5
Hááát.....nem szoktam fikázni, de ez valahogy engem már nem mozgat meg. Mondjuk nem is az én korosztályomnak készült.....
#4
#3: A számozott részek igen azok full arcade-ok. A simet a RALLY vonal képviseli
#3
Akkor ez a rész majd az árkádosabb kategóriát fogja erősíteni?
#2
#1: Ugyanmá, ezek a dolgok senkit nem érdekelnek. Sokkal fontosabb az avatárod ruházata, és, hogy 5 másodpercenként nyerj valami kiegészítőt.
#1
Amikor a 13 éves Sega Rally Racing Evo-ban sokkal jobb a talajdeformáció és a sár megjelenítése az autón na az több mint vicces... Egyszer már valamire használhatnák is az rohadt nagy konzol/pc-erőt a kodgányék...