Bakeliten is megjelenik a Cowboy Bebop OST-je

Úgy néz ki, hogy az 1998-as anime a reneszánszát éli, hiszen amellett, hogy a Netflix épp az élőszereplős adaptációján dolgozik, egy hete Spotifyra is felkerült a sorozat soundtrackje. Most pedig megtudtuk, hogy bakeliten is elérhető lesz az OST.

Minden idők egyik legjobb animéjének, a Cowboy Bebopnak épp nagyban készül az élőszereplős feldolgozása a Netflix tolmácsolásában, amiről idáig sajnos fájóan keveset tudunk. Amennyiben űrfejvadász-hangulatba hoznátok magatokat a premierig, akkor az egy hete Spotifyra felkerült soundtracknél keresve sem találnátok jobb segédeszközt. Pontosabban de, a hamarosan bakeliten is megjelenő soundtracket!

 

A Cowboy Bebop sikeréhez és hangulatához tagadhatatlanul hozzájárultak a korukat megelőző kis történetek, a fergetegesen megrajzolt akciójelenetek és persze a japán együttes, a Seatbelts fülbemászó jazz és blues dallamai, amiket hamarosan bakelitlemezen is meghallgathatunk majd. A tervek szerint a lemezre 22 dal fog felkerülni, és november 6-án debütál világszerte - így remélhetőleg Magyarországon is.

7 komment - szólj hozzá!