A Beyond Good & Evil is Netflixre látogat

A Netflix nagyon összehaverkodhatott a Ubisofttal, mert a Splinter Cell-anime mellett egy Beyond Good & Evil-filmmel is kibővítik a streamingszolgáltatásukat. A rendezői székben a Pikachu, a detektív direktora foglal majd helyet.

Nincs még egy napja, hogy befutott a hír, miszerint egy Splinter Cell-animesorozattal jelentkezik hamarosan a Netflix, és úgy tűnik, nem ez lesz az utolsó kollaborációja a franciákkal. A Ubisoft nemrég ugyanis megerősítette a Polygonnak, hogy készülnek egy Beyond Good & Evil-filmmel is a streamingcsatornára.

Az adaptáció a 2003-ban megjelent első részt veszi majd alapul, és az információk szerint, ha már a rendezői székben Rob Letterman, a Pikachu, a detektív rendezője csücsül, akkor kézenfekvő, hogy itt is vegyítve legyenek az élőszereplős és animált jelenetek - ahogy azt a zsebszörnyes kalandban is láthattuk.

A premiertől viszont még nagyon messze vagyunk, ugyanis a producerek egyelőre még csak a forgatókönyvírókat vadásszák - meglepő lenne, ha a közeljövőben felbukkanna a Beyond Good & Evil a Netflix listájában.

3 komment - szólj hozzá!