A Beyond Good & Evil is Netflixre látogat

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 1.
  • Cooltúra
Link másolása
A Netflix nagyon összehaverkodhatott a Ubisofttal, mert a Splinter Cell-anime mellett egy Beyond Good & Evil-filmmel is kibővítik a streamingszolgáltatásukat. A rendezői székben a Pikachu, a detektív direktora foglal majd helyet.

Nincs még egy napja, hogy befutott a hír, miszerint egy Splinter Cell-animesorozattal jelentkezik hamarosan a Netflix, és úgy tűnik, nem ez lesz az utolsó kollaborációja a franciákkal. A Ubisoft nemrég ugyanis megerősítette a Polygonnak, hogy készülnek egy Beyond Good & Evil-filmmel is a streamingcsatornára.

Az adaptáció a 2003-ban megjelent első részt veszi majd alapul, és az információk szerint, ha már a rendezői székben Rob Letterman, a Pikachu, a detektív rendezője csücsül, akkor kézenfekvő, hogy itt is vegyítve legyenek az élőszereplős és animált jelenetek - ahogy azt a zsebszörnyes kalandban is láthattuk.

A premiertől viszont még nagyon messze vagyunk, ugyanis a producerek egyelőre még csak a forgatókönyvírókat vadásszák - meglepő lenne, ha a közeljövőben felbukkanna a Beyond Good & Evil a Netflix listájában.

3.
3.
TrishtanAG
Ennek mondjuk örülök, bár bárki is lesz Jade hangja, meg sem fogja közelíteni az eredetit, aki sajnos pár éve elhunyt :(.
2.
2.
Kedvelem, hogy úgy működik a világ, hogy először eldöntik, hogy akkor megcsinálják a filmet, hogy mikor lesz kész, hogy milyen lesz és ki rendezi, utána meg elkezdenek rajta gondolkodni, hogy miről szóljon. Ja, majd valaki csak ír hozzá egy forgatókönyvet és végül is mindegy miről szól, mert mi most ugye filmet csinálunk.
1.
1.
azureknight0715
Hát a játèk kitudja mikor fog megjelenni ha egyáltalán megjelenik. Kíváncsi leszek hogy a filmnèl is ez lesz e. Addigis marad az első rèsze ami szerintem mai napig az egyik legjobb ubi játèk amit kiadtak. 4-5 x tuti vègigvittem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...