The Last of Us-sorozat - hű marad a franchise-hoz

  • Írta: Baloo
  • 2020. augusztus 1.
  • Cooltúra
Link másolása
A sorozat egyik forgatókönyvírója, Craig Mazin nyugtatott meg mindenkit egy rádióműsor alatt, hogy az HBO gondozásában készülő sorozat igyekszik a legnagyobb alázattal adaptálni a játék világát.

Nyár eleje óta tudjuk, hogy a sikert sikerre halmozó Csernobil író- és rendezőgárdája ügyködik a The Last of Us első részének HBO-s adaptációján. Nemrég egy rádióműsorban nyilatkozott az egyik társíró, Craig Mazin, aki elmondta, hogy a legnagyobb tisztelettel állnak neki a játék univerzumának feldolgozásához.

Mazin azt nyilatkozta, hogy a sorozat inkább kiegészíti a játékot olyan részletekkel, amelyekkel az kevésbé foglalkozott, mintsem belerondítana annak a történetébe. Az úriember azt is hozzátette, hogy megérti, ha valaki attól fél, hogy hozzá nem értő kezek közé kerül az adaptáció, de itt gyorsan megjegyezte, hogy Neil Druckmann is besegít az írásba, aki azért talán nem annyira idegen a The Last of Us univerzumában.

Nemrég egyébként Joelt alakító színész osztotta meg velünk, hogy szerinte ki lenne jó választás a sorozatbeli alteregójának.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...