Pletyka: ingyenes lesz az online multi Xboxon?

A kötelező havi extra költség az online multiplayer játékhoz már az Xbox Live megjelenése óta velünk van a konzolokon, azonban az elmúlt hetekben egyre több helyről szivárognak olyan spekulációk, hogy ez a közeljövőben megváltozhat.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#73
#71: Te mi a büdös francról beszélsz ??? Olvass már légyszives és értelmezd mit ír az ember. Én NEM a saját játékaikról beszéltem. És természetesen a “saját” az az aminél ők a kiadók. Én pont a többi címről beszélek. Ha egy FIFA-t megveszel PC-n, abból nincs pénz. De box-on, hiába semmi közük hozzá, akkor is kapják a százalékot, mert konzolon csak az ő store-juk van. És azért 3rd party kiadású a legtöbb cím.
#72
#59: Lehet hogy jönnek PC-re,de a hozzánk hasonló országokban sokan az átlag emberek közül inkább vesznek egy boxot,mert olcsóbb és nem kell folyton szopni vele.
Szóval igazából vehet az ember PS-t mondhatja,hogy boxra nincs exkluzív,de a Microsoft szaraival nem fog tudni játszani.Mondom ezt úgy hogy szerintem ez a felhozatal elég siralmas volt,amit belengetett a Micro.
#71
#70: Attól hogy a megvett stúdiók címeit nem ők fejlesztik attól még a legtöbb esetben a kiadó a MS és látnak belőle pénzt...mint minden kiadó aki kiadja bárkinek a bármijét

És a ms játékok amik kint vannak steamen is egytől egyig ms kiadás, szóval butaságot nem kell beszélni..
#70
#69: Azért nem teljesen értek egyet, egy csomó PC-n játszó ismerősömnek volt 360 , és egyik se vett ONE-t. És mindig azt mondom, hogy oké hogy az MS-nek mindegy ha a SAJÁT játékait melyik platformon adja el, de PC-n a 3rd party címekből semmi haszna ( hacsak nem az MS store-ban veszik, de azért nem ez a legélesebb kés az online boltok között ) míg konzolon mindenből jön a pénz. Szóval igenis fontos lenne mennyi gép megy el. Persze ha az MS szinte kompletten az előfizetésben látja a jövőt, akkor hajrá , de szerintem azért a egyedi játékeladásokból egyelőre több pénz jön be, de ők látják a számokat...
#68
#66: Pont erről beszélek. Hogy követhetetlen lett az egyszerű kommunikációval, hogy ha valamire kapsából egy hülye fejlesztő azt mondja, hogy "konzol exkluzív", akkor az azt jelenti-e, hogy valamelyik specifikus konzolra exkluzív-e vagy azt jelenti, hogy csak konzolokra érkezik és pécére nem. Egy szóval nem mondtam, hogy egyedül a MS csinálja ezt, de miután neki áll az utóbbi 1-2-3 E3-a abbóll, hogy 60 world premier-t bemutat, és 16 exkluzívot, amiben igazából 9 előbb-utóbb ps4-re is jön, és a többi is konzol+pc, így kicsit rájuk jobban igaz ez, mint a sony-nál, hogy megnehezítik az egyértelmű beszélgetést ezekről. De semmi rosszat nem akartam ezzel. Nyilván én se reklámoznám a konkurenciát, teljesen normális...
#67
#65: Bele lesz építve a game pass-ba nm kell eret vágni :)

xcloud miatt amúgy is simán emelhetnek az áron meg most a goldot is belecsomozzák majd szerintem... Majd elválik remélem hamarosan lesz mindenről info..
#66
#64: Eddig se mutatott be a sony a saját rendezvényén és a ms sem úgy játékot hogy bemondták vagy bemutatták az "ellenség logoját/nevét"

Akit érdekel elovassa xy oldal cikkjét ahol le van írva mi jön, mi nem később a másik gépére is azaz multiplatform. Sokan 0 day vért sírtak a ps tulajok a stalker 2 miatt holott az is jön ps5-re..
#65
"a Microsoft kukázza 12 éves Xbox Live Gold előfizetés forgalmazását"

Kicsit sok lesz ez, nem ? :D

Amúgy meg, saját vélemény hogy persze hogy lehúzás, de nekem ez hobbi, és a sok más mellett ennek a költsége szinte teljesen elörpült. Természetesen megértem ha valaki sokallja, de a játékárak mellett...
#64
#63: Xbox only exluzív...
xbox + pc exléuzív
ps4 ex
ps5 ex
ps+pc ex
ps + xbox ex

ezeknek tetszőlgese időleges exkluzív variációja... Valóban. Sima ügy nyomon követni és körmondatok nélkül exkluzivitásra hivatkozni úgy, hogy csomó szart ráadásul az xbox mutat be a saját rendezvényén, de úgyis csak annyit közöl, hogy xbox meg windows 10, azt nem, hogy majd ps-re is jön (és fordítva...).
#63
#62: Szerintem nem hígult semmi.

PS = ONLY konzol exklúziv játékok
Xbox = MS Exklúziv játékok (xbox + pc)

De ez már a Halo 5 óta (2015) így van talán az volt az utolsó olyan címük ami nem jött (még?) pc-re..
#62
#59: Azért azt ne felejt sük el, hogy sokaknak a géming az konzol specifikus dolog. Az egy dolog, hogy van az úgymond hardcore-abb réteg, aki azt mondja, hogy van egy erősebb pécéje és akkor már mi a f*sznak xbox mellé. De sokaknak a döntés annyiból áll, hogy xbox vagy ps. Így ebből e szempontból egy konzolos időleges exkluzivitás, az exkluzivitás. Az igaz, hogy a MS.ban benne van már a "pénzért megvesszük a más f*szát, hogy azzal csapkodjuk a csalánt, mert kurva sok cím van, amiért kifizetik a "world premier" dolgot és egy trailer után akkor se teszik oda a PS4-et vagy PS5-öt, ha jönni is fog rá... Hígult a konzol exkluzivitás témaköre, az biztos.
#61
#59: Es PS-re?;)
#60
#59: Jó van má na, ez már csak részletkérdés...XD
#59
#55: Amiket felsoroltal mind jon PC-re, egy darab exkluziv nincs kozte mar.
#58
#25: Crossplatform lesz ;-)
#57
Törölt felhasználó
#54: Billion ra írtam.
Tényleg jól jönne az a kis szerkesztés gomb!
Na szóval magyarul milliárd akkor,de mindegy:)
Irgalmatlanul sok pénz!Egy másik vállalattal felvásárolhatnák az egész energia szektort!
#56
Én még most sem tudom hogy ps vagy box legyen,de ez a hír pozitívum.
Ha a multiért fizetni kell,a sok kis hülyegyerek ugyanúgy ott van,mert a szülők ugyis megveszik nekik a tagságot.
Aki szerint az a jó ha fizetős hát elgondolkodtató...
#55
#43: NEM BIRTOK VELEM!!!!
#54
#51: Miért is? Vagy mi?